Nije bila šala - Milica Dabović zaista uživa u Albaniji!

Autor:

21.04.2021 18:00

Foto:

Foto:

Košarkašica Milica Dabović objavila je nedavno dvosmislene reči na svom Instagram nalogu. Mnogi su pomislili da se Milica tada preselila u albansku prestonicu, a ona je svojim odgovorima navela fanove da pomisle da je u pitanju prvoaprilska šala



Ipak sumnje su se pokazale kao tačne, a zašto Milica Dabović nije htela da potvrdi da se zaista seli u Albaniju, ostaće misterija.

Pročitajte i Prokletstvo porodice Dabović

Košarkašica je, naime, odlučila da nastavi profesionalnu karijeru u Tirani, što nije bilo u planu kada se porodila krajem 2017. godine.

- Kad sam se porodila, nisam mislila da ću se vratiti na teren - rekla je Milica i objasnila da je sin Stefan trenutno kod bake u Herceg Novom.

Pročitajte i Samohrana majka na rubu egzistencije? Milica Dabović otkrila čime se trenutno bavi

Jakov Simović/Gloria

 

Dabović je dodala da joj Beograd nedostaje, ali da je zadovoljna svojom odlukom da se preseli u Tiranu i zaigra za Albance.

- Ovde gde sam sad me zaista vole i cene. Pronašla sam mir i sreću ovde.  Beograd mi mnogo nedostaje, dosta patim za kućom i prijateljima. Teško mi pada jer i Stefan ima tamo svoje drugare - rekla je Milica Dabović za "Kurir".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Gago

22.04.2021 13:11

Koga briga ko kako živi. Koliko vas plača da se iz dana u dan. Forsira ovaj sadržaj. Pišite o sirotinji nardu.