Samohrana majka na rubu egzistencije?: Milica Dabović otkrila čime se trenutno bavi

Autor:

24.06.2020 16:46

Foto:

Foto:



Milica Dabović je pronašla način da zaradi novac preko interneta...

 

Nekadašnja uspešna košarkašica, Milica Dabović se ne stidi trenutne situacije koja ju je zadesila. Iako je bez stalnog poslovnog angažmana, ipak je svesna da mora obezbediti finansije radi normalnog odgajanja svog deteta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Dabovic (@milica.dabovic.13) on Jun 24, 2020 at 5:51am PDT

Ona je nedavno objavila da prodaje svoju odeću preko Instagrama, jer joj je neophodno da obezbedi dovoljno novca za svoju malu porodicu. Košarkašica Milica Dabović se te vrste zarađivanja ne stidi, iako su je na pomenutoj društvenoj mreži mnogi isprozivali upravo zbog njene snalažljivosti.

Pročitajte i... Milica Dabović: U vreme našeg odrastanja batine su dobijala sva deca i nisu smatrane zlostavljanjem

 

Baš zbog toga Milica Dabović je odlučila da se obrati svojim fanovima, ali i prijateljima i objasni zašto radi to što radi.

– Drage devojke, majke, kraljice, komade moje gardarobe koju prodajem možete naći na mom insta storiju. Kao što neke devojke znaju, garderoba je kvalitetna i prodaje se po pristupačnim cenama. Ako ima nekih devojaka kojima se sviđa, a nemaju dovoljno novca, uvek možete da smanjite cenu koju sam ja odredila, da budete srećne vi i srećna ja!

 

Pročitajte i... Nakon sestrine potresne ispovesti o nasilju u porodici, oglasila se Milica Dabović

 

– Ovo što radim je predstavljeno skandalozno, ali ja kao i uvek ne marim za to, spojila sam lepo i korisno… Sin mi je na prvom mestu i duboko sam u ulozi samohrane majke! Novac je uvek potreban, pogotovo meni koja trenutno nemam platu kao samohrana majka! Hvala vam od srca, hvala divnim ženama što uvek imaju tople reči za mene…Voli vas vaša Mili – poručila je Milica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Dabovic (@milica.dabovic.13) on Jan 12, 2020 at 1:51am PST

Verujemo da Dabovićeva nije jedina majka koja se našla u sličnoj situaciji, a takođe se slažemo sa košarkašicom da ovo nije ni malo sraman način zarade. Koje je vaše mišljenje u vezi sa situacijom atraktivne plavuše?

goran.anicic

Autor