Milica Dabović: Ništa mi ne fali i sve mogu, hoću i želim!

Autor:

01.12.2020 15:00

Foto:

Foto:



Košarkašica Milica Dabović u junu mesecu bila je jedna od tema mnogih medija kada je na društvenoj mreži “Instagram” objavila kako je počela da prodaje svoju garderobu.

Samohrana majka malenog Stefana koja je bez stalnog poslovnog angažmana, pronašla je način kako da obezbediti finansije radi normalnog odgajanja svog deteta. Ona ne krije da su iza nje teški trenuci, ali i da je ponosna na to kako se u njima snašla.

– Kada se pred svaku Novu godinu okrenem iza sebe i pomislim šta sam prošla, kakve su mi se stvari dešavale, koliko mi je samo snage i ljubavi potrebno da prevaziđem sve prepreke i podnesem sve udarce, mogu samo da kažem da sam srećna i ponosna! Duboko negde u sebi našla sam pobednika i pred svaku Novu godinu čvrsto verujem da će sledeća biti mnogo bolja, da će mi doneti nove ljude, poznanstva, poslove, pa zašto ne i ljubav?

Pročitajte i: Milica Dabović se oglasila povodom sestrine ispovesti o nasilju u porodici: Ne osuđujem, ja razumem

Ne sažaljevam sebe, iskreno da kažem teška je bila svaka, ali ja sam naučila da se nosim s tim! Polazim od sebe, važno mi je da moje dete živi, da je zdravo i srećno, da vidim, čujem, govorim, imam ruke i noge. Ništa mi ne fali i sve mogu, hoću i želim! Ja sam neko ko ima želje, ciljeve, neko ko ima veliko srce i na mene uvek mogu da računaju! - bila je iskrena Milica za “Glossy” koja, pored svega što je preživela u životu još uvek veruje u ljubav.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13)


 – Kako da izgubim veru u ljubav kada sam sebi rodila muškarca svog života, muškarca koga volim najviše na svetu i koga ću voleti do kraja života!

Sportistkinja je prokomentarisala i prozivke koje dobila nakon što je pokrenula online prodaju garderobe.

– Verovali ili ne, to je potez mog života, a baš nisam oduševljena svojim životnim odlukama. Žene su me maksimalno podržale i dale mi vetar u leđa i mnogo sam im zahvalna na tome. Jednom prilikom sam rekla kada jednu stvar dnevno prodam na svom profilu ne brinem da li će mi detetu nesto faliti i tako je bilo. Stala sam na noge jača nego ikada i želim svoje želje da pretvorim u stvarnost – ispričala je Milica Dabović i dodala da joj je od novca u životu uvek bila bitnija mirna savest.

– Ja nikada nisam bila prodavačica magle, uvek sam bila iskrena i poštena. Imala sam prilike u životu da zaradim novac brzo i lako, nudili su mi velike igre, ali verujte mi ne znam kako bih se budila i da li bih mirno spavala. Nema ništa lepše nego šetati ulicom uzdignute glave a da niko ne upire prst u tebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13)

story.rs/NP

Autor