Glumica Džanet Maus izgubila najvažniju bitku - Preminula u 39. godini!

Autor: Vanja Vladičić

28.01.2021 19:15

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Instagram, Twitter

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Instagram, TwitterAmerička glumica Džanet Maus, koja se svetskoj javnosti predstavila kada je pozajmiljiva glas jednom od likova u kultnom serijalu 'Resident Evil' nažalost je izgubila najvažniju bitku, te je preminula u 39. godini, izveštavaju strani mediji.

Naime, glumica je osam meseci vodila iscrpljujuću bitku s rakom debelog creva, koju je na kraju, nažalost, izgubila. Njen verenik Dasti Varen potvrdio je tužnu vest o njenoj smrti u emotinoj izjavi na Fejsbuku, ističući koliko je ponosan na hrabrost i snagu svoje pokojne partnerke.

- Obaveštavam vas da je Dženet Maus preminula kasno sinoć zbog komplikacija usled raka debelog creva. Zaista sam tužan, ali i veoma ponosan na nju. Toliko se borila, sa ogromnom hrabrošću i optimizmom - istakao je Dasti.

- Naša srca su sada slomljena. Naša voljena Džanet Maus sinoć je prešla na bolje mesto. Postaraćemo se da je poštujemo i da je zadržimo u svojim srcima. Džanet volimo te sada i zauvek - zaključio je partner preminule glumice.

Pročitajte i Mira Furlan preminula je nakon višemesečne borbe sa ovom bolešću