Marija Karan sa suprugom stigla u Beograd - isplivala istina o njihovom braku!

Autor:

04.02.2021 11:00

Foto:

Foto:



Nešto više od godinu dana, javnost spekuliše o odnosu Marije Karan i njenog supruga Džoela Lubina, da li se razvode, u kakvim su odnosima, koja im je adresa boravka. Međutim, letos je odjeknula vest da su oni zajedno na crnogorskom primorju sa sinom Markom Leom, te da su očigledno iako su imali nesuglasice, iste rešili i pokušali da nastave zajednički život.

Lepa glumica se ne oglašava često za medije te smo ostali uskraćeni za pravu informaciju, ali kada se gradom pronela vest da su Lubin i Marija stigli u Beograd pre nekoliko dana svi su obradovali misleći da je par došao na odmor. Ipak to nije razlog.

Marija Karan i njen suprug, foto: Emma McIntyre/Getty Images for ALAC

Kako Story ekskluzivno saznaje, poznata srpska dramska umetnica stigla je u našu prestonicu sa mužem kako bi se zvanično njihov brak okončao s obzirom na to da su pre sedam godina isti i sklopili u Beogradu.

Pročitajte i: Marija Karan: Moj život u Holivudu

Marija Karan sa porodicom, foto: Stefanie Keenan/Getty Images for Hammer Museum

Holivudski filmadžija i naša glumica su uspeli da održe prijateljski odnos, pre svega zbog sina, za kojeg ne žele da oseti njihov emotivni rastanak te se veruje da je u pitanju sporazumni razvod braka. A u tome ide u prilog i činjenica da su zajedno odseli u jednom beogradskom hotelu u centru grada, navodi Story.