Marija Karan: Moj život u Holivudu


Dok s velikim uzbuđenjem govori o seriji ‘Pet’ u kojoj se u zanimljivoj ulozi pojavljuje i njen trogodišnji sin Marko Leo, markantna glumica otkriva detalje života u Holivudu i ističe koliko joj znači uspeh programa Balkan Projects

Glumica Marija Karan (36) došla je iz Los Anđelesa u Beograd zbog promocije serije “Pet” u kojoj igra jednu od glavnih uloga. U ovom projektu lik anđela tumači njen trogodišnji sin Marko Leo, kog je dobila sa suprugom, holivudskim producentom Džoelom Lubinom, s kojim uskoro proslavlja pet godina braka.

Njihov luksuzni dom nalazi se u Sanset Strip bulevaru u Los Anđelesu, a Lubin ga je kupio 2011. od glumca Džejsona Stejtama za dva miliona i sedamsto hiljada dolara. U njemu čuvaju deo svoje bogate umetničke kolekcije, a poebno su im draga dela multimedijalnog umetnika Aleksa Izraela, koji je filmskog producenta, u mladosti gotovo nezainteresovanog za posete muzejima i galerijama, toliko opčinio da sada ne propušta izložbe. Marija i Džoel su pre dve godine u svom velelepnom zdanju organizovali i prijem za učesnike Međunarodne izložbe savremene umetnosti u Los Anđelesu.

Sada glumičin Balcan Projects slavi treći rođendan, a zahvaljujući saradnji sa Swiss Instituteom u Njujorku, naši umetnici dobiće tromesečnu boravišnu vizu za SAD i imaće izložbe u tom gradu. Poznata po tome da ne priča mnogo o privatnom životu, otkrila nam je da naslednik još ne pita kad će dobiti batu ili seku, a na vesti da je odnedavno u drugom stanju kaže da ih ona još nije čula i zahvaljuje se svima na lepim željama.

Ostatak intervjua s Marijom Karan pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 18. marta!

Autor: Gloria magazin/ Zorica Zarić
Foto: Nebojša Babić, Privatni album
Podelite sa prijateljima:
Tagovi