Nikolija Jovanović - Hoće li Relja i ovo podneti muški?

Autor:

05.03.2021 10:45

Foto:

Foto:



Ljubavna priča Nikolije Jovanović,  pevačice, plesačice i modela, otpočela je 2014. godine, kada je uplovila u romantičnu vezu sa frontmenom Elitnih odreda Reljom Popovićem. Nakon jednog pobačaja 2015, septembra 2016, porodica je krunisana devojčicom Reom. Nikolija se izjašnjavala kako je njihova zajednica time učvršćena i da joj nisu potrebna druga ozvaničenja, poput braka. Iako, kako je tad govorila, mora da se ogradi, jer, ko zna, možda se jednog dana odluče i na to, da stanu na ludi  kamen.

Pročitajte i Nikolija Jovanović - Relja se muški držao na porođaju

nikolija jovanovic ataimages

Nakon Ree, pevačica je svoje iskustvo sa porođaja podelila sa nama i rekla da joj je na dan porođaja najveću podršku pružio Relja, koji se nije odvajao nje:

– Vrlo sam mu zahvalna na tome. Možda nije prirodno da muškarac bude prisutan u porođajnoj sali, ali on se odlično poneo i silno mi olakšao. Ponosna sam na to što je sve vreme bio uz mene. Njemu je, sa druge strane, to bilo nezaboravno iskustvo. Zanimljivo, u toj euforiji nisam uspela da vidim da li je pustio suzu, rekla bih da se muški držao.

Vrlo je verovatno da će Relja opet imati priliku da dokaže svoju hrabrost i ljubav.

Pročitajte i Novi hair trend na pomolu - Da li je Nikolija Jovanović inspiraciju pronašla u koleginici?

Relja Popović ataimages

Kako navode krugovi bliski pevačici, uskoro će biti ponovo razloga za slavlje.

- Nikolija je u drugom stanju. Pošto je trudnoća u ranom stadijumu, ona i Relja su odlučili da još ne govore o tome javno - otkriva dobro obavešteni izvor.

Mediji prenose da je Nikolija opet trudna i da će Rea dobiti brata ili sestru. Ove navode nisu komentarisali ni Nikolija ni Relja, a ni baka Vesna Zmijanac. Verujemo da je za to možda još uvek rano, ali s nestrpljenjem očekujemo potvrdu lepih vesti.