Anastasija Đurić samo što nije poletela od sreće!

Autor:

05.03.2021 13:15

Foto:

Foto:



Kada je krajem 2018. saznala da je ostala u drugom stanju, nije bilo srećnije osobe na planeti od Anastasije Đurić (31). Modna i bjuti blogerka i instagram zvezda pre toga je dve godine pokušavala da zatrudni vantelesnom oplodnjom. Uprkos tome što je predviđeni termin porođaja bio 10. jun, dečak Andrej je odlučio da na svet dođe dva meseca ranije. Anastasija je nakon porođaja podelila sa javnošću svoj strah i nelagodu koji su je obuzimali na prijemnom odeljenju bolnice u kojoj se porodila.

– Kada mi je pukao vodenjak, pomislila sam da će porođaj krenuti istog trena i kako nije dobro da se porodim skoro dva meseca ranije. Odmah sam otišla u bolnicu i sećam se da sam sve vreme hrabrila sebe, govorila da će sve biti u redu i da je važno da ne paničim. Bila sam veoma uplašena, ali razumna.

Dva meseca pre predviđenog termina porođaja modna blogerka i instagram zvezda Anastasija Đurić na svet je donela sina Andreja, koji je tri nedelje proveo u inkubatoru pre nego što je s mamom otpušten iz bolnice.

Pročitajte i Anastasija Đurić: Sin je poranio, a ja pet dana nisam mogla da ustanem da ga vidim

anastasija-djuric-Jakov simovic

Blogerka je pričala sa nama o usklađivanju voljenog posla i porodice:

- Otkad imam dete, moj posao jeste izazov, jer želim da se maksimalno kreativno izrazim i u toku jednog dana uradim mnogo toga, ali ne uspem svaki put u tome, jer Andrej je prioritet. Verovatno se mnoge mame suočavaju sa sličnim problemima, posebno kada je u pitanju posao kao moj gde radno vreme ne postoji. Ključ je u balansu, što priznajem, nekada nije nimalo lako - istakla je tada ona.

Anastasija će ubuduće zaista morati da se posveti izučavanju tajni balansa između privatnog i poslovnog života, jer će strana porodice dobiti pojačanje. Na svom radnom mestu - Instagramu blogerka je objavila divne vesti - Andrej će postati stariji brat.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANASTASIJA DJURIC 💫 (@anastasija)

- Ne znam ni šta da napišem, jer nekada sreća i ne može lepo da se izrazi kroz reči. Andrej će postati stariji brat!!! Iako nisam verovala da će biti tako, ovu trudnoću sam želela isto kao i prvu, i kada sam saznala najlepše vesti želela sam da poletim od sreće!!! I srećna sam što danas našu najlepšu vest delim i sa vama - napisala je blogerka uz prelepe porodične fotografije.