Proslavljeni voditelj Lari King potvrdio je tragične vesti: Nijedan roditelj ne bi trebalo da sahrani svoje dete!

Autor: Vanja Vladičić

25.08.2020 13:25

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagramProslavljeni radijski i televizijski voditelj Lari King, jedna od legendi američkog novinarstva, potvrdio je vesti o svom tragičnom gubitku

Lari King doživeo je neviđenu tragediju, i vrlo teško se nosi sa celokupnom situacijom. Kako prenosi strana štampa dvoje od petoro dece proslavljenog voditelja preminulo je u razmaku od svega tri nedelje.

Prvo je 28. Jula preminuo njegov sin Endi od posledica srčanog udara, Lari i porodica nisu se oporavili, kada ih je pogodio novi šok - smrt ćerke Čai koja je izgubila bitku sa rakom pluća.

Poznati voditelj hitno primljen u bolnicu: Lari King imao drugi srčani udar

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cannon King (@cannon) on Jun 21, 2020 at 12:05pm PDT

Budući da se osamdesetšestogodišnji Lari i dalje oporavlja od srčanog udara koji ga je zadesio prošle godine, a zbog virusa Korone nije mogao da putuje pa je sahrani prisustvovao preko video-linka.

- svi su slomljeni i loše se osećaju. Lariju je ovo vrlo teško palo, jedva da je živ. Prošle godine bio je jako bolestan. Deca su vodila brigu o njemu. Veoma ga je potreslo što ih je izgubio ‒ rekla je njegova unuka Džilijen, ćerka pokojnog Endija za „Daily mail“.

Lari King neutešan, porodica u neverici

Porodica Larija Kinga je u šoku posle svega što im se u kratkom periodu dogodilo, a Džilijen je nema od bola. Prema pisanju ovog medija, očeva smrt joj je jako teško pala, a način, odnosno mesto na kome je saznala da je ostala bez oca krajnje je bizaran. Naime, njoj su javili za očevu smrt dok se nalazila na sahrani svekra.

Teška godina za kralja američke televizije: Lari King oboleo od opake bolesti

Bili smo na sahrani mog svekra u Kentakiju kad su nam javili da je moj otac preminuo. Pretpostavljamo da je umro od srčanog udara, ali autopsija nikad nije urađena. Nisam mogla da verujem. Tetkinu smrt smo očekivali zbog svega kroz što je prolazila, bar smo za to mogli da se pripremimo. Ali za njega nije bilo upozorenja. Bio je to veliki šok ‒ rekla je unuka Larija Kinga slomljena od bola.

Inače, Lari King je Endija usvojio 1962. godine, kad se oženio njegovom majkom Elen Akins, sa kojom je 1969. dobio i Čai.

Od Bakingemske palate do Holivuda: Zvezde koje su iskoristile slavu kako bi učinile svet boljim 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cannon King (@cannon) on Nov 23, 2016 at 11:07pm PST