Prelepa Hurem čeka drugo dete - Nagađanja o ocu ne prestaju!

Autor:

04.09.2020 13:05

Foto:

Foto:



Otkako se razišla sa bivšim partnerom, turska glumica Hurem vrlo vešto skriva svoj privatni život od očiju javnosti.

Turska glumica Merjem Uzerli, koju smo gledali kao Sultaniju Hurem u seriji Sulejamn Veličanstveni, podelila je sa obožavaocima srećne vesti, ona naime očekuje drugo dete. Uzerli, inače majka šestogodišnje devojčice Lare, za turske medije rekla je kako je trudna već pet meseci, ipak nije želela da otkriva indentitet partnera, tako je celokupnu javnost ostavila bez odgovora na najbnitnije pitanje, ko je otac deteta?

- Trudna sam pet meseci, ako sve bude u redu, u januaru ću roditi devojčicu. Lara je već dugo htela brata ili sestru, presrećna sam što će joj se ta želja uskoro ispuniti - rekla je Merjem. Glumica nemačkog porekla već neko vreme živi u Berlinu tvrdi da je srećno zaljubljena, ali ni jednog trenutka ne otkriva u koga - Neke stvari bih zadržala za sebe - rekla je Uzerli koja se trudi da detalje iz privatnog život drži u tajnosti.

Merjem Uzerli u Cecinim odajama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on Jun 27, 2020 at 5:32am PDT

Iako je postala planetarno popularna nakon uloge Hurem, u privatnom životu joj nisu cvetale ruže. Zbog bolesti morala je da napusti Tursku i vrati se u Berlin kako bi se izlečila, a tada je ostala trudna sa tadašnjim partnerom, 17 godina starijim preduzetnikom Kanom Atesom.

Ates nije hteo dete, pokušavao je da je nagovari da abortira, zbog čega je glumica doživela emotivni slom.

Bivši par prekinuo je svaki kontakt još pre Larinog rođenja pa glumica od tada ne govori o privatnom životu, što i ne čudi, sobzirom na situaciju. Uzerli bi, kada se situacija sa korona virusom smiri, trebala da glumi u novom filmu o bombardovanju Srbije 1999. godine.

Zašto je za neke glumice serija “Sulejman Veličanstveni” bila presudna

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caglar Ertugrul (@caglarertugrul) on Jun 11, 2020 at 8:00am PDT

Osim nje, u filmu bi trebalo da se pojavi i turski glumac Çağlar Ertuğrul. Neki čak tvrde i da je on nova ljubav prelepe Hurem, jer je izričito tražio da sa njom glumi u novom filmu!