Dragana Dabović tvrdi: Srećna sam, zadovoljna i na pravom mestu u pravo vreme!

Autor:

10.11.2020 19:45

Foto:

Foto:



Glumica Dragana Dabović srce domaće publike osvojila je ulogom u seriji "Vojna Akademija". Mnogi su voleli kadetkinju Inse Šašvari i pratili njenu ljubav sa Mirkom Klisurom, a kako obično biva, interesovanje se u jednom trenutku sa emotivnog života junakinje, prenelo i na emotivni život glumice.

Lepa Crnogorka, u svom životu zatvorila je neka poglavlja, o kojima nije želela da priča, a kako se čini otpočela je i neka nova, zbog kojih je izuzetno srećna. Kada smo na njenom "Instagramu" videli fotografiju sa nekim, ko bi u njenom životu mogao da bude novi povod za osmeh, odlučili smo da je kontaktiramo i pitamo, da li je srećna.

Pročitajte i: Milica Dabović o tragičnim ljubavnim izborima: Stavljao mi je pištolj na čelo 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Dabović (@dacadabovic) on Nov 2, 2020 at 4:32am PST

Dragana nam je odgovorila da se još uvek drži odluke da o svom privatnom životu ne govori, ipak, za svoju publiku, odlučila je da ne skriva da je srećnija nego ikada.

S obzirom da ste nam tokom razgovora, već otkrili da o privatnom životu nećete govoriti, da li samo možemo da zaključimo da ste srećni, ispunjeni i na pravom mestu?

- Rekla bih upravo tako, srećna, zadovoljna i na pravom mestu i u pravo vreme. Najpre mislim da sve što se u životu veliko i važno dešava,itekako ima smisla. Zapravo ako stvarno žudimo za srećom, ona će se neminovno desiti, debelom zaslugom, bez laganja samog sebe. Jer sreća je trenutno stanje, a mir je ono čemu treba težiti svakog dana, do tog konačnog mira kad kažemo sami sebi da smo najbolja verzija sebe.

Sigurno je da je Bjanka ipak Vaš najveći razlog za osmeh. Nedavno je proslavila četvrti rođendan. Sada je u onim najzanimljivijim godinama kada intenzivno upoznaje svet. Čime Vas u poslednje vreme najviše iznenađuje?

- Iznenađuje me njena nezrelost u velikim stvarima, kao što su odgovornost za svoje postupke, a s druge strane spoznaja svih tih lekcija koje svakodnevno ubacuje u svoju malenu pametnu glavu. I kad se sve to pomeša, vidim jednu pravu devojčicu, koja lutkama i pepa prasićima priča sve što ja njoj govorim, uz želju da poraste i što pre bude velika. A ja to tako ne žeeelim (smeh). Ovo je definitivno najlepši period, kada se formiranje njene ličnosti zapravo privodi kraju, posle dolaze finese... I ja se radujem gledajući u kakvu devojku će da izraste ovo nepolušno, živo i blagorodno čudo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Dabović (@dacadabovic) on May 10, 2020 at 10:34am PDT

Kada je vaspitanje u pitanju, postoji li lekcija, koju ćerkici iz dana u dan ponavljate?

- Ponavljam joj stalno da uvek treba sve da mi kaže, da nema laganja i da ćemo sve rešiti skupa. Ok i da nema više nošenja, ni kad glumi bebu, i da se svaka hrana, ama baš svaka hrana, ne jede prstima. I gomilu takvih ludosti. I da je volim više od mora, više od violine, i čak više od svog tate - kaže Dada sa osmehom.

Trenutno je sve stopirano usled pandemije korona virusa. Na koji način se to odrazilo na Vaš posao?

- Uh,jezivo. Baš se odrazilo... Napokon smo malo zaigrali u oktobru i sad je opet sve stopirano. Ne znam kad će kraj ovom ludilu, kao u nekoj centrifugi...

Radite li na nekim novim projektima i gde Vas publika trenutno može videti?

- Za sada sam samo u pozorištu, igram u predstavama "Upoznaj mog tatu", "Konstantin Tvist", "Most ljubavi" i "Teško je reći zbogom", i u četiri velike dečije predstave koje su na pauzi zbog rizika od zaraze, pa samo igram večernje. A sve drugo novo je na čekanju zbog nemogućnosti proba i jezivim statistika koje su nam ispred očiju svakog dana.

Pročitajte i: Samohrana majka na rubu egzistencije?: Milica Dabović otkrila čime se trenutno bavi 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Dabović (@dacadabovic) on Sep 14, 2019 at 4:09am PDT

A onih dana kada zbog pandemije niste radili, u čemu ste posebno uživali, kada ste konačno imali ono vreme za sebe, koje Vam je često samo potajna želja?

- Mi smo pre vanrednog stanja "pobegle" na more, u moju porodičnu kuću, u Herceg Novi. Uživale smo, šetale na svežem vazduhu, učile puno toga. Kad smo bili u karantinu, baš sam bila zahvalna što sam konačno imala sve vreme sveta da joj se posvetim. I tako ispratile proeće i dočekale leto na moru. Potajno želim da sednem na brod i bacim udicu u vodu, kao godinama unazad dok nisam upisala fakultet,j er tada moje vreme stane. Ne postoji veći zen za mene.