Milka Babović doživela neprijatno iznenađenje na svoj 92. rođendan!

Autor:

29.10.2020 18:02

Foto:

Foto:



Iako voditeljka Milka Babović spada u izuzetno rizičnu grupu, virus je nekako uspeo da dođe i do nje!

Legendarna sportska novinarka Milka Babović u utorak je proslavila svoj 92. rođendan, međutim verovatno joj neće u najboljem sećanju, obzirom da je upravo na ovaj dan saznala loše vesti.

Zbog zdravstvenih problema ona je hospitalizovana pre 15 tak dana, zbog uobičajnih boljki karakterističnih za osobe njenih godina. Ali dan nakon rođendanske proslave koja je protekla u mirnom tonu, bez preterane pompe prebačena je u Kliničku bolnicu Dubravu.

Pročitajte i: Jelena Kostov otvoreno o svojoj borbi sa korona virusom: Svaka kost u telu me je bolela! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutarnji.hr (@jutarnji.hr) on Oct 28, 2020 at 8:51am PDT

U skladu s trenutnom situacijom oko virusa korona, te pandemije koja je zahvatila čitav svet i proslavljena voditeljka 'zakačila' je pomenuti virus. Srećom i dalje lucidna i vitalna hrvatska novinarka, koju mnogi svrstavaju rame uz rame legendama kao što su Mladen Delić i Boris Mutić dobro se oseća.

Ovo je samo još jedan od dokaza da opaki virus ne bira, te napada sve redom.

Pročitajte i: Slavica Ćukteraš završila u Urgentnom: Nakon korona virusa, pakao se nastavio! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lajkiraj me (@lajkirajme) on Jan 21, 2020 at 2:29am PST

Iako je situacija mogla da budem izuzetno opasna, kao što smo napomenuli voditeljka je izuzetno vitalna te su informacije koje nam dolaze iz pomenute bolnice dobre, a Milka će se uspešno oporaviti, prenosi Jutarnji list.

U njenoj borbi s opakim neprijateljem uz nju će biti mnogi znani i neznani, svi oni koji su uz njen topao glas odrasli u svetu sporta koji je tako strastveno komentarisala godinama.