Darko Lazić i Ana Sević se konačno razveli: Oko najvažnijeg pitanja nisu mogli da se dogovore

Autor:

22.05.2019 19:03

Foto:

Foto:Mesec dana pre nego što će postati otac drugi put, pevač Darko Lazić je stavio tačku na brak sa pevačicom Anom Sević.

Trudna verenica Darka Lazića se vratila u roditeljski dom: Pevač ponovo sam, vratio se starom životu?

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Darko Lazić (@new_me911) дана 21. Мај 2019. у 2:46 PDT

Par je početkom 2018. godine doneo odluku da se razvede, ali do okončanja braka nije došlo sve do sada jer bivši supružnici nisu nikako mogli da se dogovore oko starateljstva nad zajedničkom ćerkom Lorenom.

Bolno sećanje Darka Lazića na najgore dane u životu: Morali su da me vežu za krevet

- Nismo uspeli da se dogovorimo oko starateljstva nad ćerkom. Svestan sam da dete mora da odrasta pored majke, osim toga u Beogradu ide u vrtić, kasnije će i u školu, ali voleo bih zakonski da dobijem pravo da je viđam i jednako učestvujem u njenom odrastanju. Kada se oko toga budemo dogovorili razvod će biti okončan - rekao je Darko Lazić tada za magazin "Story".

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Darko Lazić (@new_me911) дана 22. Јан 2019. у 10:11 PST

Darko, čija verenica Marina Gagić bi trebalo uskoro da rodi dečaka, izgleda je uspeo da nađe zajednički jezik sa bivšom suprugom i postigne dogovor oko starateljstva nad ćerkom Lorenom.

Ispovest Darka Lazića: Svako ko kaže da ga slava nije ponela, ne govori istinu

- Tačno je, Ana i ja smo se razveli pre neki dan. Rukovali smo se kao ljudi i krenuo je svako svojim putem i zvanično. U super smo odnosima i negovaćemo dobre odnose zbog Lorene - rekao je Darko za "Srpski telegraf".

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели InformerNovine (@informernovine) дана 22. Мар 2019. у 10:26 PDT

Darko Lazić okrenuo novi list: O bivšoj sve najbolje

Inače, ovih dana se intenzivne piše da je Lazića napustila verenica jer se vratio starom načinu života - opijanju i brzoj vožnji, a koji su mu umalo došli glave na jesen prošple godine kada je ozbiljno povređen u saobraćajnoj nesreći.

Maja Gašić

Autor