I zvanično kraj: Darko Lazić potpisao papire za razvod, a evo za čim žali

Autor:

19.06.2019 14:00

Foto:

Foto:



U trenutku kada s verenicom Marinom Gagić broji sitno do dolaska na svet njihovog sina, pevač Darko Lazić je i zvanično stavio tačku na brak sa Anom Sević.

Darko Lazić okrenuo novi list: O bivšoj sve najbolje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darko Lazic (@lazardarkovic91) on May 31, 2019 at 11:24am PDT

Par je početkom 2018. godine doneo odluku da se razvede, ali do okončanja braka nije došlo sve do sada jer bivši supružnici nisu nikako mogli da se dogovore oko starateljstva nad zajedničkom ćerkom Lorenom.

Bolno sećanje Darka Lazića na najgore dane u životu: Morali su da me vežu za krevet

– Nismo uspeli da se dogovorimo oko starateljstva nad ćerkom. Svestan sam da dete mora da odrasta pored majke, osim toga u Beogradu ide u vrtić, kasnije će i u školu, ali voleo bih zakonski da dobijem pravo da je viđam i jednako učestvujem u njenom odrastanju. Kada se oko toga budemo dogovorili razvod će biti okončan – ispričao je nedavno Lazić za domaće medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Happy TV (@happy.tv.rs) on Mar 22, 2019 at 2:37am PDT

 

Ana Sević: Ljubav među ruševinama (foto)

Darko i Ana su očigledno ipak uspeli da pronađu zajednički jezik i danas su potpisali papire za razvod.

- Upravo sam se razveo! Sad sam došao iz Beograda i Ana i ja smo se zvanično razveli. Sve je prošlo OK. Ona se složila , a i ja sam se složio, prošlo je u najboljem redu. Potpisali smo - rekao je pevač za "Blic" i dodao: - Ona ima svoj život već dugo, kao i ja, trebalo je to da uradimo još i ranije. Eto, kako je tako je i šta sad.

Maja Gašić

Autor