Razvod ipak nije bio prijateljski: Darko Lazić otkrio šta zapravo misli o Ani

Autor:

23.06.2019 11:05

Foto:

Foto:



Mada su oboje tvrdili da su se rastali u prijateljskim odnosima kako bi se što bolje starali o zajedničkoj ćerki Loreni, razvod Darka Lazića (27) i Ane Sević nije protekao bez gorčine.

I zvanično kraj: Darko Lazić potpisao papire za razvod, a evo za čim žali

Pevač koji svakog trenutka treba da dobije sina sa sedam godina mlađom verenicom Marinom Gagić, pre dva dana je potpisao papire za razvod.

- Neću da poredim ni u jednom trenutku Marinu i Anu. Pa, to bi bilo isto kao da ti tražim da porediš nešto neuporedivo. Otarasio sam se zla od žene, život me je nagradio sada i neću da spominjem bivšu ženu ni u kakvom kontekstu. Prošli život je iza mene, živim novi život - izjavio je pevač za "Svet".

Darko Lazić okrenuo novi list: O bivšoj sve najbolje

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@gagicmarina је поделио/ла објаву дана 24. Мај 2019. у 3:00 PDT


Nekadašnji pobednik muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” iz braka sa Anom ima petogodišnju ćerkicu Lorenu, a o njihovom braku dosta se pisalo u medijima. Šuškalo se o preljubi, i sa jedne i druge strane, a oštrim izjavama par je samo podgrejao glasine o netrpeljivosti.

Ispovest Darka Lazića: Svako ko kaže da ga slava nije ponela, ne govori istinu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Happy TV (@happy.tv.rs) дана 22. Мар 2019. у 2:37 PDT

Odnos bivših supružnika nije se popravio ni nakon Darkovog udesa u oktobru prošle godine u kojem je umalo izgubio život.

 

Maja Gašić

Autor