Kajli Minog nije mogla da sakrije suze: Želela bih da su stvari drugačije, ali život je takav kakav je... (foto/video)

Autor:

02.07.2019 11:00

Foto:

Foto:



Australijska pop pevačica Kajli Minog (51) nije mogla da sakrije suze kada se popela na binu popularnog britanskog festivala "Glastonberi".

Ponovni susret: Nik Kejv i Kajli Minog 22 godine kasnije (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on Jun 30, 2019 at 11:03am PDT

Neponovljiva Kajli Minog: Kad džepna venera napravi spektakl na ulicama Londona (foto)

Poslednji dan festivala bio je rezervisan za nastup "Džepne venere", a kada je izašla na glavnu scenu slomile su je emocije jer je 2005. godine trebalo da nastupi na ovoj manifestaciji, ali joj je tada dijagnostikovan rak dojke, posle čega je usledila teška borba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nick Cave (@nickcaveofficial) on Jun 30, 2019 at 12:25pm PDT

-Trebalo je da pevam ovde, ali nisam zbog određenih okolnosti. Želela bih da su stvari drugačije, ali život je takav kakav je, i sada smo zajedno - rekla je uplakana Kajli publici, a onda joj se na bini pridružio i Nik Kejv (62), s kojim je otpevala čuveni hit duet "Where the wild roses grow" iz 1995.

Kajli Minog je usred svetske turneje, kad je bila na vrhuncu karijere, u maju 2005. dijagnostikovan rak dojke. U jednom danu prestala je da mašta o sopstvenoj deci i počela borbu za život.

Kajli Minog: Nikad neću biti majka

Godinama sam zamišljala kako će moja deca izgledati. Pretpostavljam da svi imaju viziju o tome – hoće li dobiti dečaka ili devojčicu, šta će svoje videti u njima. I ja sam to radila. Trebalo mi je neko vreme da se pomirim sa time da se tako nešto neće desiti, da nikad neću biti majka. To je veoma tužno - rekla je svojevremeno australijska muzička zvezda.