Kralj ljubavi Erika Dejna i Rebeke Gejhart: Razvodi se seksi doktor iz "Uvoda u anatomiju"

Autor:

17.02.2018 13:13

Foto:

Foto:



Serija "Uvod u anatomiju" postala je planetarno popularna još nakon prve sezone, a toliki uspeh svakako može da zahvali i glumačkoj podeli. Pored obožavanog "Mekdrimija" (Patrik Dempsi), srca nežnijeg pola širom sveta osvojio je i "Mekstimi", zgodni 45-godišnjak Erik Dejn koji je igrao rolu plastičnog hirurga Marka Slouna.

 Kraj još jedne holivudske romanse: Razvode se Dženifer Aniston i Džastin Teru

I dok je u seriji igrao ležernog zavodnika, Dejnov privatni život je bio nešto drugačiji. Poslednjih 14 godina je bio u braku sa koleginicom Rebekom Gejhart (46), ali sada je ovoj romansi došao kraj...

Kako prenose svi svetski mediji, supruga zvezde "Uvoda u anatomiju" je podnela juče zahtev za razvod braka, a kao razlog navela je - pogađate, "nepomirljive razlike".

Ovim povodom oglasio i se Erik, pa je tako za magazon "People" izjavio:

- Nakon 14 godina zajedničkog života, doneli smo odluku da je za našu porodicu najbolje da okončamo naš brak. Nastavićemo da budemo prijatelji, ali ćemo i sarađivati i pomagati jedno drugom u vaspitanju naše dve prelepe ćerke, koje su nam najvažnije na svetu. Molimo vas da poštujete našu privatnost, posebno u ovim trenucima kada ulazimo u novu fazu života - rekao je Dejn.

Dejn i Gejhart su u braku od 2004. godine, a imaju dve ćerke - sedmogodišnju Bili i šestogodišnju Džordžiju. Tokom 14 godina braka prošli su kroz mnogobrojna iskušenja. O "privatnom snimku" Dejna, njegove supruge i još jedne žene, a koja je 2009. procurela u javnosti dugo se pisalo u svetskoj štampi. Nešto kasnije, glumac je završio na rehabilitaciji zbog zavisnosti od tableta protiv bolova, a koje je počeo da koristi zbog sportskih povreda. Borio se i sa depresijom, zbog koje je neko vreme morao karijeru da ostavi po strani, a javno se pokajao zbog svog ponašanja i poroka...


- Svi mi grešimo. Jedino žalim što sam ovim povredio osobu koju volim najviše - Rebeku - izjavio je jednom prilikom.

Kako prenose svetski mediji, Rebeka je takođe podnela zahtev za zajedničkim starateljstvom nad njihovim ćerkama, kao i alimentaciju.

Maja Gašić

Autor