(Ne)očekivane gošće na venčanju Megan Markl i princa Harija (video)

Autor:

28.02.2018 18:00

Foto:

Foto:



Nešto više od dva meseca ostalo je do venčanja Megan Markl i britanskog princa Harija, a javnost je nestrpljiva da sazna svaki detalj ovog glamuroznog slavlja.

Princ Hari i Megan Markl: Planovi za svadbu

Pouzdano se zna vreme i mesto - 19. maj u 12 sati, kapela Svetog Džordža u dvorcu Vindzor, a par će do kapele dovesti kočija. Ono što ženski deo javnosti najviše interesuje jeste venčanica, a otkriveno je da se mlada odlučila za kreaciju Antonija Berardija, britanskog dizajnera sicilijanskih korena koji je karijeru počeo kao asistent Džona Galijana.

O zvanicama se takođe dosta pisalo, navodno bivši američki predsednik Barak Obama je pozvan, dok se aktuelni predsednik Donald Tramp ne nalazi na listi gostiju. Osim Obame, Hari je pozvao i svog prijatelja bivšeg fudbalera Dejvida Bekama, kao i pop zvezdu Džejmsa Blanta, koji je ujedno bio i njegov bivši kapetan u vojsci. Buduća mlada je na svoj spisak stavila svoju dobru prijateljicu, tenisku zvezdu Serenu Vilijams.

A kako prenose svetski mediji, i članice pop grupe "Space Girls" su pozvane na venčanje.  Ovu informaciju je u jednom tok-šou programu otkrila Mel B, odnosno "Scary Spice" kako joj je bio nadimak u bendu.

A post shared by Spice Girls (@spicegirlsnet) on Feb 27, 2018 at 10:45am PST


Pevačica je nagovestila i postoji mogućnost da će grupa, koja se s vremena na vreme okupi i nastupa, na venčanju Megan i Harija čak izvesti poneku pesmu...

A post shared by Spice Girls (@spicegirlsnet) on Feb 2, 2018 at 8:57am PST

Maja Gašić

Autor