Vojvotkinja ponovo crveni zbog oca: Sve je bila laž

Autor:

20.07.2018 13:00

Foto:

Foto:



Otkako je javnost saznala za romansu između princa Harija i Megan Markl, svetska štampa s velikim interesovanjem prati njenu porodicu, oca Tomasa i majku Dariju Ragland. Analiza porodice sadašnje vojvotkinje od Saseksa intenzivirala se u danima pred venčanje, a neke maske su pale.

Otac Megan Markl: Moja ćerka je uplašena životom koji trenutno vodi

 

Објава коју дели Se og Hør (@seoghoer) дана 18. Јун 2018. у 4:52 PDT

Tomas Markl našao se u žiži javnosti kada je optužen da je, u zamenu za pozamašne sume novca, za jednu paparaco agenciju snimao fotografije na kojima se vidi kako mu uzimaju meru za odelo za venčanje i kako obavlja druge pripreme u te svrhe...

Mesec dana posle venčanja oglasio se otac Megan Markl: Teško mi je palo što sam to gledao

Ubrzo nakon skandala, gospodin Markl doživeo lakši srčani udar, operacija je navodno bila neminovna, što je sve bio razlog njegovog izostanka s venčanja. Već tada se u medijima spekulisalo da otac buduće mlade sve zo izmislio kako bi izbegao sramotu zbog prodaje fotografija i stavljanja kraljevske porodice u neprijastnu situaciju, ali afera je ubrzo zataškana.

Spisak je mnoge iznenadio: Koji članovi kraljevske porodice su pozvani na venčanje princa Harija i Megan

Čini se da vojvotkinjinom ocu izuzetno prija medijska pažnja, pa koristi svaku priliku da javno iznese svoje mišljenje o ćerki, njenom suprugu i kraljevskoj porodici. Mesec dana nakon venčanja, Tomas je izjavio da mu je žao što se nije osećao dovoljno dobro da bi ispratio svoju ćerku do oltara, ali i da je zadovoljan što je umesto njega to učinio Harijev otac princ Čarls.

Odabrala miljenicu: Kraljica Elizabeta se ne ponaša isto prema Megan i Kejt (foto)

Nedavno je ponovo bio u žiži javnosti zbog izjave za britanski tabloid "The Sun":

Moj trenutni utisak je da je moja ćerka prestravljena i uplašena životom koji trenutno vodi – rekao je otac vojvotkinje, otkrivajući da njene oči kriju duboku tugu.

Svi detalji venčanja iz bajke: Kad je Hari sreo Megi

Da li je ova njegova izjava iznervirala britanske medije, ali danas je "Daily Mirror" rešio da razotkrije vojvotkinjinog oca. Kako ovaj tabloid navodi, operacija srca kojoj se navodno podvrgao je čista laž. Oni tvrde da je Tomas Markl sve izmislio da ne bi morao da ide na kraljevsko venčanje. Zapravo, njegova velika želja je bila da sedi u društvu monarhije na jednom tako važnom događaju, ali ipak ga je bilo sramota da se pojavi pred svetskom javnošću posle prodaje slika.

Maja Gašić

Autor