Šta će reći kraljica? Još jedan skandal u porodici Megan Markl

Autor: Maja Gašić

23.07.2018 18:45

Foto:Porodica Megan Markl kao da je čekala da se bivša glumica uda za princa Harija i postane vojvotkinja, pa da počne da se ponaša neprimereno...

Vojvotkinja ponovo crveni zbog oca: Sve je bila laž

Nakon što je njen otac Tomas Markl punio stupce žute štampe neprimerenim izjavama, skandalom oko prodaje fotki s priprema venčanja i izmišljenom operacijom, a njena polusestra koristila svaku priliku da u medijima ocrni Megan, najnovija drama tiče se njenog polubrata Tomasa juniora.

Dobitna kombinacija: Savršenom stajlingu Megan Markl nije odolela ni Dženifer Lopez

Naime, njegova verenica Darlin Blant uhapšena je u petak. Nakon prijave za porodično nasilje u Tomasovom i njenom domu u Oregonu, buduća snajka vojvotkinje od Saseksa je privedena u zatvor. Posle noći provedene iza rešetaka, Darlin je sutradan puštena uz kauciju.

 

 

Otac Megan Markl: Moja ćerka je uplašena životom koji trenutno vodi

Očigledno Darlin i Tomas imaju veoma burnu vezu jer ovo nije prvi put da se policija umeša. Blantova je već privođena zbog nasrtanja na verenika, a junior je uhapšen kada je u pijanom stanju pretio pištoljem.

Објава коју дели Promiflash (@promiflash) дана 23. Јул 2018. у 7:56 PDT

 

Mesec dana posle venčanja oglasio se otac Megan Markl: Teško mi je palo što sam to gledao

Inače, britanska štampa je ovoh dana pisala kako Megan planira da otputuje u Ameriku kako bi posetila porodicu i prijatelje, ali posle svega, najverovatnije će se videti samo s majkom.

Spisak je mnoge iznenadio: Koji članovi kraljevske porodice su pozvani na venčanje princa Harija i Megan

Navodno, na sugestiju kraljevske porodice Megan planira da se distancira od problematičnog oca i brata.

Maja Gašić

Autor