Princ Hari i Megan Markl

Povratak kraljevskoj porodici: Pomirenje na pomolu

Autor:

03.06.2022 13:30

Foto:

Foto:

Princ Hari i Megan Markl pojavili su se danas zvanično u Londonu na proslavi Platinastog jubileja - sedam decenija vladavine kraljice Elizabete Druge



Princ Hari i njegova supruga Megan Markl načinili su važan korak: povratak kraljevskoj porodici. Oni su se danas, zvanično, pojavili na drugom danu proslave Platinastog jubileja - sedam decenija vladavine kraljice Elizabete II, Harijeve bake. Da li je pomirenje na pomolu?

Pročitaj i - Ovo su krili kao zmija noge: Hari i Megan znaju šta rade

Prema pisanju britanskih medija, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su sa decom još u sredu kasno tokom noći stigli u London. Međutim, juče nisu želeli da prisustvuju proslavi kraljičinog jubileja. To je bila Harijeva želja jer nije želeo da njihov povratak u kraljevstvo preotme pažnju usmerenu ka kraljici. Tek danas su se pojavili u St. Paul katedrali u Londonu. Megan Markl je nosila beli komplet, uz neizbežni šešir, a Hari se odlučio za crni frak I prsluk I sive pantalone.

Getty Images

 

Par koji se preselio u Ameriku i odrekao privilegija kraljevske porodice, odlučio je da njihovo prisustvo bude svedeno i bez pompe. Paradu vojnika i letačku reviju kraljici u čast, prvog dana proslave, gledali su sa prozora Bakingemske palate, a ne sa balkona sa ostalim članovima kraljevske porodice. Nisu bili ni deo svečane kraljevske povorke kočija. Dakle, sve je ostalo ispod radara. A danas su se pojavili sa osmesima na licu.

Getty Images

 

Njihov ponovni dolazak u Britaniju može se posmatrati i kao način izgradnje mostova, pomirenja na koje je Hari spreman i kao način za ponovno uspostavljanje porodičnih veza. Saseksi su se vratili da bi učestvovali u velikom događaju, proslavi 70 godina monarha na vlasti, na način koji možda nije viđen otkako su napustili kraljevske uloge 2020. godine. Njihova kćerka Lilibet, koja će ovog vikenda napuniti godinu dana, do ove nedelje nije upoznala prabaku - kraljicu Elizabetu II. Mnogi očekuju upravo to!

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading