Okružimo se dobrim ljudima da bi odoleli iskušenjima: Jelena Đoković otkrila šta je čini nervoznom (video)

Autor:

05.09.2018 12:50

Foto:

Foto:



Nije lako ostati u dobroj fizičkoj kondiciji kada si majka dvoje dece, supruga vrhunskog sportiste i uspešna poslovna žena. Ipak, Jelena Đoković bez obzira na sve obaveze koje ima, kako oko dece, tako i oko samih putovanja sa Novakom i kao direktorka Fondacije "Novak Đoković", uspeva da održi svoju zavidnu liniju.

Jelena i Novak Đoković: Svetski šampion doživeo poraz na ulicama Njujorka (foto/video)

Supruga našeg tenisera Novaka Đokovića u odličnoj je kondiciji, a sa pratiocima i prijateljima na društvenim mrežama podelila je deo svakodnevne rutine i neke vežbe koje rado praktikuje.

Jelena Đoković – ponosna mama: Stefan me uči najvažnijim životim lekcijama (foto/video)

U video koji je Tarina i Stefanova mama objavila na Instagramu vidi se kako trenira, a Jelena je priznala ono što muči mnoge... trening je postao deo njene svakodnevice, a kada ga preskoči ne oseća se ni malo prijatno...

Kad Novak pravi šou na plaži: Ekskluzivne fotke s porodičnog letovanja u Marbelji (foto)

- Ne znam kako je vama, ali ja kad sastavim nekoliko dana bez fizičkih aktivnosti se baš unervozim. A i ulenjim. Onda mi baš treba jaka volja i podsećanje koliko je bitan trening da bih se pokrenula... A činjenica da živim sa profesionalnim sportistom nekako baš čini da budem itekako svesna kad počnem da zabušavam. Ne kažu mudri ljudi bezveze da treba da se okružimo dobrim ljudima da bi odoleli nekim iskušenjima koja nas unazađuju. Ja prezahvalna na mom mikro-svetu. Šta vi volite da trenirate? Koje su vaše rutine?