Novak Đoković u finalu US Opena: Ovo je za moju ženu i decu, porodicu, moje ljude u Srbiji (foto)

Autor:

08.09.2018 10:19

Foto:

Foto:



Novak Đoković savladao je u tri seta Keija Nišikorija i boriće se za treći trofej na Otvorenom prvenstvu SAD u tenisu. Novak se pobedom nad Japancem plasirao u svoje osmo finale u Njujorku. Protivnik u finalu biće Argentinac Huan Martin del Potro, kome je meč zbog povrede predao Rafael Nadal.

Novak i Stefan Đoković: Kad tata i sin zabavljaju malenu Taru (foto/video)

Nekada najbolji teniser sveta slavio je, posle nešto više od dva sata i dvadeset minuta igre, rezultatom 6:4, 6:3, 6:2. Snovi su se ostvarili, Novak se plasirao u finale poslednjeg grend slema u sezoni, svoje osmo na US Openu.

- Bitno mi je bilo da se izborim sa emocijama, ljudska smo bića, emocije su jake i moramo da ih kontrolišemo. Čast mi je što igram tenis i što sam ponovo uradio dobru stvar, jedva čekam finale - rekao je Đoković posle meča.

Novak u polufinalu US opena: Bilo je teško, uslovi su zaista neverovatni

On je poručio da je gladan uspeha i da ispred sebe uvek postavlja visoke ciljeve.

- Kao i hiljade drugih tenisera trudim se da budem najbolji što mogu, radim naporno svakog dana. Svaki put kad ostvarim nešto veliko osećam da je ispred mene novi planinski vrh koji moram da osvojim. Ne vidim granice.

Pobedu nad Nišikorijem proslavio je na terenu gromoglasnim pokličem.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 7. Сеп 2018. у 9:09 PDT

Jelena i Novak Đoković: Svetski šampion doživeo poraz na ulicama Njujorka (foto/video)

- Poklič je za sport, za moju ženu i decu, moju celu porodicu, moje ljude u Srbiji. Volim vas sve, odličan je osećaj vratiti se - obasnio je Nole na društvenim mrežama.

Maja Gašić

Autor