Po treći put mama: Zanosna Zoe Saldana dobila još jednog dečaka!

Autor:

20.02.2017 12:57

Foto:

Foto:



Jedna od najlepših glumica Holivuda, zanosna Zoe Saldana i njen suprug Marko Perego proširili su svoju porodicu za još jednog člana!

Kako je ponosna mama objavila na svom Instagram profilu, najnoviji član porodice Saldana-Perego je dečačić po imenu Zen.


 - Marko i ja sam presrećni što možemo da podelimo vest da se rodio naš sin Zen. Izuzetno smo blagosloveni što smo našu porodicu proširili za još jednog člana - napisala je u komentaru uz fotografiju lepa Zoe.

Guči, Prada, Versaće: Visoka moda na dodeli Zlatnih globusa

Glumicu koju je naša publika upoznala u ulozi Anamarije u prvom delu franšize "Pirati sa Kariba - Prokletstvo Crnog bisera" bila je u višegodišnjoj vezi sa holivudskim zavodnikom Bredlijem Kuperom. Međutim, govorkalo se da njegova mama nije odobravala ovu vezu, što je bio i uzrok njihovog raskida.

Samo je jedna: Mama Glorija bira devojke neodoljivog Bredlija Kupera

Golden Globes bound... with you!

A post shared by Zoe Saldana (@zoesaldana) on Jan 8, 2017 at 3:23pm PST


Zoe je sreću pronašla u zagrljaju italijanskog umetnika Marka Perega. Par se venčao u junu 2013. godine nakon tri meseca veze. Zanimljivo je da je tom prilikom Zoe dodala Markovo prezime svom i postala Zoe Saldana-Perego, a njen suprug je učinio isto, te se sad preziva Perego-Saldana.

Par ima dvoje dece, dvoipogodišnje blizance - Saja i Bouvija.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading