Jovana Đorđević: Zašto nijedna devojka ne bi trebalo da ponovi grešku koju sam ja napravila

Autor:

19.03.2017 20:11

Foto:

Foto:



Atraktivna manekenka Jovana Đorđević (27) krajem januara postala je mama po drugi put. Jedna od najlepših Srpkinja, u modnom svetu poznatija pod devojačkim prezimenom Švonja, rodila je sina, koji joj je drugo dete u braku s fudbalerom rimskog Lacija Filipom Đorđevićem (31). Par je pre bezmalo dve godine dobio kćerku Noel.

You.

A post shared by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on Feb 27, 2017 at 6:31am PST

Manekenka koja je godinama u žiži javnosti, od kada je postala majka, karijeru je stavila u drugi plan, a jedna je od retkih poznatih dama koja je otvoreno pričala o greškama iz mladosti. Pre svega o stavljanju silikona u usne.

I majčinstvo i karijera: Poznate dame koje su mlade postale majke

Nijedna devojka ne bi trebalo da ponovi grešku koju sam ja napravila. Stavljanje trajnih filera u usne nešto je najgore što svom licu možete da uradite, i koliko god da vam se ta ideja u nekom trenutku činila ispravnom, budite sigurne da ćete se jednog dana pokajati zbog odluke da trajno uništite svoje prirodne usne. Proces uklanjanja trajnog filera je bolan i, nažalost, nije stoprocentno efikasan - rekla je Jovana za magazin "Gloria".

Svesna da svaki njen korak prati na stotine mladih jer je veoma aktivna na društvenim mrežama, Jovana oseća odgovornost za svoje postupke.

?

A post shared by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on Jan 30, 2017 at 12:22pm PST

Manekenka seksi i u trudnoći

Nekada mislim da je to što me mediji toliko eksponiraju preterano i neosnovano. Ima mnogo zanimljivijih ljudi o kojima može da se piše, koji iza sebe imaju ozbiljne karijere i od kojih svašta može da se nauči. Smatram da su naslovi tipa “Jovana je obukla ovo i ovo, evo šta su joj njeni pratioci na instagramu poručili” sramotni i po mene i po medije u kojima takvi članci izlaze. Uvek volim da dam kvalitetan intervju, ali “iskakanje iz frižidera” ljudima je potpuna budalaština. Trudim se da svim devojkama, ženama i devojčicama koje mi pišu uvek budem na raspolaganju. Da im odgovorim na pitanja. I, naravno, pod lupom pod kojom se nalazim i te kako osećam odgovornost za svaki korak, jer ne želim ničijoj sestri, majci i kćerki da dajem loš primer, kao što ne bih volela da se moja deca, jednog dana ugledaju na nekoga od koga ne mogu ništa korisno da nauče - otkrila je manekenka za "Gloriju".

Komentari. (0)

Loading