Mihael Šumaher: Otkriveni novi detalji o zdravstvenom stanju legende Formule 1

Autor:

31.05.2017 21:49

Foto:

Foto:



Porodica Mihaela Šumahera dobila je tužbu protiv nemačkog magazina "Die Bunte" koji je objavio članak da sedmerostruki prvak u formuli 1 ponovo može da hoda. Sud u Hamburgu presudio je da magazin mora plati 50.000 evra i sudske troškove.

Šumaherova menadžerka Sabine Kem osvrnula se na spomenutu presudu i otkrila neke detalje o zdravstvenom stanju bivšeg šampiona iako to njegova porodica strogo zabranjuje.

- Morali smo raščistiti stvari nakon mnogih lažnih informacija koje su se pojavljivale u medijima. Pojedini mediji su čak objavili da Mihael može da hoda, a to je laž. Neozbiljno je bilo šta nagađati s obzirom da svi znate da je on zadobio veoma tešku povredu - rekla je Kem i otkrila neke pojedinosti iz Šumaherovog privatnog života.

- Svi znaju da je na stazi radio apsolutno sve kako bi pobedio. Ali, privatno bio je vrlo opušten, potpuno drugačija osoba. Bio je jako velikodušan i osetljiv. Bio je porodičan čovek pun ljubavi. Porodica mu je uvek bila najvažnija i to je bilo potpuno jasno. On je dobar, pouzdan i ponekad malo vrckav prijatelj koji je uvek želeo da se zabavlja. Ali povlačio je granicu između javnog i privatnog života, što su poštovali i navijači i mediji. Odluka da se zaštiti privatnost donesena je u Mihaelovom interesu - zaključila je Kem, prenosi vecernji.hr.

Šumaher je 2013. nastradao na skijanju u Francuskoj i nalazi se na kućnom lečenju.

Komentari. (0)

Loading