Za naše anđele: Emotivni koncert Arijane Grande u Mančesteru (foto/video)

Autor:

05.06.2017 09:21

Foto:

Foto:



Arijana Grande održala je sinoć humanitarni koncert u Mančesteru posvećen žrtvama napada prošlog meseca u tom gradu, kada su ubijene 22 osobe, a na desetine ih je povređeno.

Humana zvezda: Arijana Grande iznenadila poklonima povređenu decu u Mančesteru

Pored američke pevačice, na koncertu su nastupile velike pop zvezde sa obe strana Atlantika, uključujući i Džastina Bibera, Kejti Peri, Majli Sajrus, Farela Vilijamsa, Lijama Galagera, grupe Coldplay, Take That.

Nad oko 50.000 fanova na terenu za kritket Old Trafforda u Londonu pazilo je više stotina policajaca, uključujući značajan broj naoružanih policajaca, ističe Rojters.

Koncert je doneo buru emocija kako kod izvođača tako i kod publike - u pojedinim trenucima neki fanovi su skakali od radosti, dok su drugi nosili transparente s natpisom "Za naše anđele" i plakali.

Koncert je počeo minutom ćutanja za žrtve napada, koji se dogodio krajem maja upravo na koncertu Arijane Grande.

Majli Sajrus i Arijana Grande

Pevačica je održala koncert uprkos najnovijem napadu u Londonu, u kojem je najmanje sedam ljudi poginulo i 48 povređeno, a kojeg su izvele tri osobe ubijene potom u obračunu s policajcima.

Nakon tragedije na koncertu u Mančesteru, oglasila se pevačica Arijana Grande (foto/video)

#onelovemanchester #coldplay #chrismartin #arianagrande #love #manchester #london #musik #?

Објава коју дели Welcome on my fan side ✌? (@coldplay2.0) дана 4. Јун 2017. у 11:54 PDT

Kompletan prihod od koncerta ići će porodicama žrtava napada, a uoči koncerta u Londonu Arijana je posetila povređene u bolnici u Mančesteru.

Komentari. (0)

Loading