Arijana Grande ne otkazuje koncert posle terorističkog napada u Londonu (foto/video)

Autor:

04.06.2017 16:49

Foto:

Foto:



Američka pevačica Arijana Grande će uprkos napadu u Londonu održati večeras planirani dobrotvorni koncert za žrtve napada u Mančesteru na kojem će nastupiti i Džastin Biber, Keti Peri i grupa Coldplay.

onelovemanchester.com ♡

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Jun 4, 2017 at 6:31am PDT

Nakon noćašnjeg napada Arijana Grande objavila je poruku u kojoj je odala počast žrtvama napada u Londonu.

Britanske vlasti objavile su da će se koncert u Mančesteru održati uprkos napadu koji se u subotu uveče dogodio u Londonu.

Počast će se odati ne samo žrtvama napada koji se 22. maja dogodio u Mančesteru na izlasku s koncerta američke pevačice, nego i sedam poginulih i pedesetak povređenih u napadu na Londonskom mostu i u četvrti Borou market.

?

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Jun 2, 2017 at 4:48pm PDT

Sav prihod od koncerta koji se održava na gradskom stadionu za kriket sa 50.000 mesta namenjen je žrtvama napada bombaša samoubice u Mančesteru i njihovim porodicama. Pevačica je u Mančester doputovala u petak kako bi u bolnici posetila povređene na koncertu na kome se dogodio teroristički napad.

Humana zvezda: Arijana Grande iznenadila poklonima povređenu decu u Mančesteru

Njen menadžer Skuter Braun napisao je na Tviteru da koncert u Mančesteru "ima još veću svrhu".

- Dužnost nam je da odamo počast poginulima, povređenima i onima koji su nekog izgubili. Ne smemo se bojati, ujedinićemo glasove i pevati s puno žara, u čast svih koji su pogođeni ovde i u svetu. Pozivamo Mančester i čitav svet da zajedno s nama pošalje poruku da mržnja i strah nikada neće pobediti - navodi se u poruci.

I pevač Robi Vilijams pridružiće se sa svojim nekadašnjim bendom "Take That" večeras dobrotvornom koncertu Arijane Grande u Mančesteru, a popularni pevač sinoć nije mogao sakrije suze kada je na koncertu koji je održao na stadionu "Etihad” u Mančesteru otpevao pesmu "Angels“ posvećenu žrtvama prošlonedeljnog napada.

Komentari. (0)

Loading