Skriveni talenat fudbalske legende: Ode Dejo u glumce (foto)

Autor:

23.10.2017 10:11

Foto:

Foto:



Fudbalska legenda Dejan Savićević prvi put se oprobao u glumačkim vodama kada je nedavno snimio nekoliko scena za drugi serijal crnogorskog sitkoma ‘Dojč Caffe’.

Dejo se sjajno snašao na setu, a produkcija još ne želi da otkrije detalje o liku koji tumači jedan od najboljih fudbalera s prostora bivše Jugoslavije.

-Izuzetna mi je čast što je Dejan Savićević bio gost na snimanju ‘Dojč Caffea’ kao gostujuća zvezda -priznaje producent i glumac u popularnoj seriji Dušan Kovačević i dodaje:

-Još jednom je pokazao da je veliki čovek i profesionalac time što je uprkos brojnim obavezama koje je kao predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore imao tokom vikenda, ipak održao obećanje i bio na jedan dan član ekipe ‘Dojč Caffea’. Pitao me za savet kako najbolje da uđe u lik koji igra, i onda sam mu ja objasnio da mora dobro da razmisli o tom čoveku, da uđe u psihologiju karaktera, i potom ušeta u kadar i sasvim normalno izgovori rečenice. Mnogo smo se zabavljali, ali učio je tekst kao pravi profesionalac. Pitao me i može li da ubaci nešto svoje, a ja sam mu rekao da je to i više nego poželjno. Smejali smo se jer igamo scenu sa Romima, pa smo se šalili i pričali viceve. Sve u svemu, rekao sam mu da se opusti i da ćemo se vraćati dok ne bude dobro. Posle nekoliko ponavljanja, kada smo završili, pitao sam ga kako mu je bilo, na šta je odgovorio: ‘Pa da, sve je trening’’.