Jovana Josimomović uputila poruku mužu: Dođi kući ljubavi (foto)

Autor:

28.10.2017 13:53

Foto:

Foto:



Početkom meseca jedan od najpopularnijih parova na domaćoj javnoj sceni, Jovana i Željko Joksimović, postali su roditelji preslatkih bliznakinja - Srne i Ane.

Dolasku sestrica izuzetno se obradovao sin Kosta koji je mesecima bio veoma uzbuđen i jedva čekao da mu mama rodi "društvo za igru".

Željko i Jovana Joksimović: Kosta je veoma nežan prema sestricama

– Bio je nežan u prvom susretu sa bebicama. Veoma je pažljiv prema njima. Uživali smo u tom prizoru. Mi mu objašnjavamo da će one u početku samo spavati, i da mora sačekati da malo porastu kako bi mogli da se igraju, a on odgovara da je već spremio lopte i lutke – rekao je presrećni tata.

Svaka majka blizanaca zna koliko staranje o dve bebe može da bude iscrpljujuće, ali Jovana se odlično se snalazi. Iako svaki slobodan trenutak provodi sa porodicom, Željko ne zanemaruje dužnost prema svojim fanovima, pa je tako nedavno bio prinuđen da otputuje zbog koncerta.

Објава коју дели Zeljko Joksimovic (@zzeljko) дана 21. Окт 2017. у 8:52 PDT


A nakon odlične svirke, muzičar je iskoristio priliku da malo predahne i uživa u lepom vremenu. Fotku supruga kako odmara na terasi objavila je Jovana, a nije propustila priliku i da se našali...


- Ono kad si kod kuće,  a muž uživa (posle uspešnog koncerta). 'Ajde kući ljubavi! - napisala je Jovana.

Maja Gašić

Autor