Dupla sreća u kraljevskoj porodici: Kejt i Vilijam čekaju blizance?

Autor:

02.11.2017 13:40

Foto:

Foto:



Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža su prošlog meseca objavili da je Kejt trudna sa trećim detetom, kao i da pati od jutarnje mučnine zbog čega se povukla iz javnog života.

Lepe vesti u kraljevskoj porodici: Princ Vilijam i Kejt Midlton očekuju treće dete

Prema pisanju stranih medija, princeza bi trebalo da se porodi u aprilu naredne godine, a pol bebe još uvek nije otkriven.


U međuvremena se Kejt izborila sa trudničkim tegobama, pa se tako vratila svojim obavezama na radost Britanaca koji s radošću iščekuju svako pojavljivanje omiljene princeze.

Nezaustavljiva trudnica: Događaj koji Kejt Midlton nije mogla da propusti (foto)

 


A sada stižu nove, uzbudljive vesti. Kako piše časopis "Life & Style" u kraljevsku porodicu umesto jedne, stižu dve bebe!

- Oboje su se iznenadili kad su saznali, a kraljica Elizabeta bila je oduševljena kada je čula da će njen unuk dobiti blizance - otkrio je izvor za časopis "Life & Style".

Објава коју дели valentina (@valelisa29) дана 2. Нов 2017. у 2:38 PDT


Ako je verovati pisanju britanskih medija, vojvotkinja od Kembridža nosi devojčice.

- O imenima još nisu odlučili, ali sigurno je da neće biti slična niti će počinjati istim slovima - dodao je izvor.

Ukoliko se ne radi samo o glasinama, ako vojvotkinja zaista nosi dve bebe, to će biti prvi put od 15. veka da su se u britanskoj kraljevskoj porodici rodili blizanci.

Vilijam i Kejt već imaju sina i ćerku - princa Džordža koji je nedavno krenuo u prvi razred i trogodišnju princezu Šarlot.

Maja Gašić

Autor