Beba samo što nije stigla: Da li su ovo poslednje fotke trudne Kejt Midlton? (foto)

Autor:

22.03.2018 18:30

Foto:

Foto:



Vojvotkinja od Kembridža ne samo da s neverovatnom lakoćom nosi treću trudnoću, već i u drugom stanju izgleda besprekorno elegantno i šik.

Kejt je sa suprugom princem Vilijamom prisustvovala jednom zvaničnom događaju, a kako prenose mediji, to bi trebalo da bude poslednje pojavljivanje miljenice britanske nacije u javnosti, pre nego što se porodi.

 

Nakon danas, Kejt završava sa zvaničnim obavezama, kažu iz Kensingtonske palate. Ako je to istina, onda se može reći da je vojvotkinja zaista "otišla" sa stilom. Poslednjeg radnog dana Kejt je po oceni modnih znalaca izgledala savršeno.

 

A post shared by Ify's blog... (@celebfash001) on Mar 22, 2018 at 6:26am PDT

U bež kaputiću firme "Goat", ispod kojeg se nazirala tamna bluza s diskretnim cvetnim printom, i "skinny" crnim pantalonama, Kejt je do poslednjih dana trudnoće ostala verna omiljenom aksesoaru - salonkama na visoku potpeticu i klač torbici.

 

Nakit je bio diskretan i kraljevski - par zlatnih minđuša sa biserima i verenički prsten.

 

Treće dete Vilijama i Kejt bi trebalo da stigne u aprilu, a članovi kraljevske porodice su vrlo uzbuđeni zbog prinove, kao i predstojećeg venčanja princa Harija i Megan Markl koje će se održati 19. maja.

 

Maja Gašić

Autor