Megan Markl: Jasni znaci prkosa trudne vojvotkinje

Autor:

06.01.2019 20:30

Foto:

Foto:



Vojvotkinja od Saseksa želi da se porodi prirodnim putem kod kuće i da se vrati glumačkom poslu, čime će prekršiti niz pravila kraljevske porodice, koju u poslednje vreme napuštaju najbliži saradnici

Megan Markl (37), vojvotkinja od Saseksa, planira da se vrati glumi u SAD i niko je u tome neće sprečiti, tvrdi Džina Neltorp-Kaun, njena prijateljica i nekadašnji agent. Iako je najpopularnija trudnica sveta udajom za princa Harija prestala da snima, sudeći po tvrdnjama prijateljice, njena glumačka karijera nije gotova. Time bi prekršila pravilo da ulaskom u kraljevsku porodicu njeni članovi ne mogu da obavljaju ranije poslove, već samo one koje kruna propisuje.

Megan Markl: Vojvotkinja od Saseksa ne poštuje protokol ni na Božić

- Megan će snimati. Ona je odlučna, savremena žena koja zna šta želi, a želi da se vrati glumi - izjavila je Neltorp-Kaunova za Daily Mail i dodala da kada Megan reši da ponovo glumi, pošto rodi decu, niko, pa ni kraljevska porodica neće moći da je u tome spreči.

Prijateljica je vojvotkinju uporedila sa Grejs Keli, koja je zbog udaje za princa Renijea III od Monaka odustala od filmske karijere, istakavši da je Megan hrabrija od čuvene holivudske plavuše.

Ekskluzivno iz Kensingtonske palate: Prava istina o odnosu Kejt Midlton i Megan Markl

TRUDNICE VOLE GIVENCHY

Korak bliže Holivudu Megan je bila na dodeli Modnih nagrada u Londonu, kada je binu delila sa glumicom Rozamund Pajk. Bez pratnje princa Harija, vojvotkinja je zablistala u dugoj crnoj haljini na jedno rame kuće Givenchy. Skupljene kose, uz osmeh na licu, sve vreme je pridržavala trudnički stomačić. Na rukama je imala tamni lak za nokte koji kraljica Elizabeta II strogo zabranjuje. Pošto nije običaj da članovi kraljevske porodice odlaze na ovakve događaje, Megan je svoje prisustvo opravdala odlukom da oda počast omiljenoj dizajnerki Kler Vajt Keler, koja joj je kreirala venčanicu prošlog proleća.

Još jedna kraljevska beba: Nakon Megan, i Kejt Midlton u drugom stanju

Vojvotkinja planira da prekrši još jedno pravilo. Prema pisanju Vanity Faira, odlučila je da se porodi kod kuće, prirodnim putem. Ne želi da bebu rodi u porodilištu gde su na svet došli prinčevi Vilijam i Hari, i gde je Kejt Midlton rodila troje dece, iako običaji krune tako nalažu.

Kejt Midlton i Megan Markl: Ima li netrpeljivosti među jetrvama?

Harijeva supruga treba da se porodi na proleće, pre toga oni će se preseliti u novi dom u blizini Vindzora. Ovaj potez izazvao je kontroverze, a tabloidi ga objašnjavaju glasinama da su Megan i Kejt u svađi. Vojvotkinja od Saseksa je navodno i razlog što je otkaz na dvoru dala pomoćnica Melisa Tubati, dok je odlazak najavila i Samanta Koen, sekretarica Kensingtonske palate, poznata pod nadimkom Panter.

Maja Gašić

Autor