Lajonel Mesi: S decom bih mogao da jedem slatkiše po celi dan i noć

Autor:

25.11.2017 22:00

Foto:

Foto:



Za proslavljenog fudbalera Lajonela Mesija su poslednji meseci bili ispunjeni radošću. Osim što se njegovom zaslugom reprezentacija Argentine kvalifikovala za Svetsko fudbalsko prvenstvo u Rusiji, fudbaler je sa svetom podelio i jednu intimnu vest.

On i njegova supruga Antonela Rakuzo, ljubav iz mladih dana sa kojom se oženio u junu ove godine i sa kojom već ima dvoje dece, postaće roditelji i trećeg!


A danas je objavljeno i da je Mesi potpisao je novi ugovor sa Barselonom do 2021. godine, na radost njegovog tima i Španaca.

Ipak, biti vrhunski sportista nije lako, o čemu govori i podatak da se slavni fudbaler u prošlosti borio sa problemima i iskušenjima koji su mnogima poznati...


- Imao sam problema s kilažom, a kilogrami su donosili nove probleme - lošiju formu, povrede... Ali, kad se disciplinuješ i pripaziš što i koliko jedeš, problema više nema. Osim... - priznao je i otkrio svoj veliki porok - Čokolada... Najteže mi je odoleti izazovu čokolade, pa čak i sada. Mnoge stvari oko ishrane morao sam da regulišem, ali čokolada će i dalje biti moj veliki problem. Jednostavno veliki sam ljubitelj čokolade, a pogotovo sada kada imam decu, onda bih s njima mogao da jedem slatkiše po celi dan i noć - iskren je Mesi.
Maja Gašić

Autor