Turska serija

Junaci serije "Kako vreme prolazi": Sudbina se baš poigrala, mali Osman nestao, Džemile bije najteže bitke

Autor:

14.05.2024 14:53

Foto: Kanal D International/Promo Prva

Foto: Kanal D International/Promo Prva

Ako ste se pitali gde su i šta rade junaci serije "Kako vreme prolazi", koja je svojevremeno oborila sve rekorde gledanosti u našoj zemlji, evo odgovoraJunaci serije "Kako vreme prolazi" danas žive ovako...

Gotovo da ne postoji strani televizijski projekat čiji se uspeh može meriti sa onim koji je ostvarila turska serija "Kako vreme prolazi”, koja je u našoj zemlji oborila sve rekorde gledanosti dok se premijerno emitovala na TV Prva.

Uživali smo u sjajnim zapletima pre tačno deset godina, a evo gde su neki od junaka deceniju kasnije.

Ajča Bingol, koja je glumila glavnu junakinju Džemile, a koju smo gledali i u „Porodici moga oca” i „Sestrama”, trenutno oduševljava tursku publiku kao heroina TV drame „Slomljeno srce”, u kojoj deli kadar sa Alpom Navruzom, Irem Helvadžioglu i Mesutom Akustom.

Glumi ženu koja je žrtva porodičnog nasilja – turska publika obožava da je gleda u takvim ulogama, koje su sušta suprotnost njoj privatno.

Kad se kamere ugase, u srećnom je braku sa glumcem i rediteljem Alijem Altugom, sa kojim je 2016. godine, nakon mnogih bezuspešnih pokušaja vantelesne oplodnje, dobila ćerke bliznakinje Ajlin i Lejlu.

Kanal D International/Promo Prva

 

Kako vreme prolazi - Gde je danas Mete? 

Arasa Buluta Ijnemlija, koji je glumio Džemilinog sina Metea, trenutno ponovo gledamo u kostimiranoj sagi „Sulejman Veličanstveni”, a turska publika poslednji put ga je videla na malim ekranima u sagi „Jama”, čiju su prvu sezonu i naši gledaoci mogli da vide na TV Nova S.

Aras je oduševio i publiku širom sveta zahvaljujući filmu „Čudo u sedmoj ćeliji”.

Pročitajte Posle velike ljubavi pokušao je da uništi njenu karijeru - Iznenadićete se gde su danas Gulseren i Džihan

On se, kako stvari zasad stoje, neće vraćati pred televizijske kamere bar još neko vreme, ali to ne znači da se više neće baviti glumom. Upravo suprotno!

Potpisao je ekskluzivni ugovor sa internet platformom Disney+, za koju uveliko snima seriju „Ataturk”, u kojoj igra naslovnu ulogu – Mustafu Kemala Ataturka, osnivača moderne turske države.

Kanal D International/Promo Prva

 

Dok mu na poslovnom planu cvetaju ruže, ne može se nažalost isto reći za njegov privatni život. Nedavno je okončao višegodišnju vezu sa Bige Onal, junakinjom serije „Pokucaj na moja vrata”.

Ona se iselila iz kuće u kojoj su zajedno živeli, s tim što ni ona ni on nisu želeli da govore o detaljima raskida.

Kada je reč o Emiru Berkeu Zindžidiju, koji je u seriji „Kako vreme prolazi” igrao malog Osmana, njega već dugo nema na malim ekranima.

Poslednju zapaženu ulogu ostvario je u seriji „Blizanci Memo i Džan”, u kojoj je glumio braću iz naslova.

Snimanje tog projekta okončano je 2019. godine nakon 25 epizoda i mada su mnogi očekivali da će Emir ubrzo posle toga opet stati pred kamere, to se nije dogodilo.

Kanal D International/Promo Prva

 

Doduše, pokušao je da osvoji publiku objavljujući video-snimke na Jutjubu, ali već dve godine nije aktivan ni na toj video platformi. Ipak, bavi se modelingom, a fotografije redovno objavljuje na Instagramu.

Interesantno je da je njegova zasad poslednja objava na toj društvenoj mreži vezana upravo za seriju „Kako vreme prolazi”, mada to i ne treba da čudi, budući da mu je taj projekat doneo svetsku slavu.

 

Komentari. (0)

Loading