Masimova nezaboravna mini turneja po Srbiji

Autor:

27.11.2017 17:00

Foto:

Foto:



Prepune sale, raspevana publika, kristalni zvuk, virtuozna izvedba, brojni aplauzi i razmena energije i emocija koji će se pamtiti samo su deo utisaka sa Masimove mini turneje po Srbiji.

Masimo rasprodao Sava centar, zakazan i drugi koncert

Masimo  Savić rasprodao koncerte u Nišu, Čačku i Kragujevcu, dok se za drugi beogradski koncert, 23. decembra, karte ubrzano prodaju.

Koncerti u u Nišu, Čačku i dva u Kragujevcu bili su rasprodati danima unapred, a fanovi koji su na dan koncerta hteli da kupe karte vraćali su se sa blagajni praznih ruku.

Smenjivanje suza i osmeha najupečatljiviji je utisak sa sva četiri koncerata, pa zasigurno možemo da kažemo da je Masimo jedan od retkih umetnika sa ovih prostora koji svojim pevanjem dodiruje naše životne priče.

-Kada sam sa mojim bendom naša premisa je uvijek jedna te ista, a to je izvrsnost. Ja nisam tip performera koji će u jednom trenutku na koncertu početi stimulirati ljude tipa “ajmo ruke gore”, ali kada se to dogodi sasvim spontano onda je to veliki užitak i privilegija. Na takvim reakcijama publike, kao što se dogodilo na koncertima u Nišu, Čačku i Kragujevcu moj bend i ja jednostavno letimo glazbenim prostranstvima. Volim kada je sve lijepo i ukusno organiziramo i kada sve mirno protječe. Sa Sava centrom se događa sličan sindrom kao i dvoranom Lisinski u Zagrebu, a to je da ima previše programa koji se nude ljudima, a po mom mišljenju jednostavno ne spadaju u taj hram glazbe. Upravo je to za mene Sava centar. Strašno se veselim drugom danu u Sava centru, ispunjava me velikim ponosom. Dođite jer obećavam vam da idemo do kraja kao i uvijek - rekao je Masimo.

Beogradska publika imaće priliku da u Masimu uživa u petak 22. decembra na koncertu u Sava centru koji je rasprodat u rekordnom roku, a popularni muzičar će još jednom izaći na bis za Beograđane koncertom i u subotu 23. decembra za koji se karte ubrzano prodaju.