Čime se princ Džordž zamerio Benu Afleku?

Autor:

03.11.2016 21:13

Foto:

Foto:



Kada je slavni holivudski glumac Ben Aflek poveo četvorogodišnjeg sina Semjuela u jednu igraonicu u Londonu nije ni slutio kakvo iznenađenje će doživeti tamo.

-Primetio sam čudne vibracije. Ljudi u odelima stajali su sa slušalicama i pomislio sam kako su to neuobičajene mere bezbednosti za mesto gde se igraju deca. Ja sam poslednji shvatio da je kraljevska porodica dovela princezu Šarlot i princa Džordža da se igraju, rekao je glumac koji se vratio na veliko platno filmom "Računovođa".

-Nažalost nakon toga usledila je kraljevska prehlada pa sa ponosom mogu da kažem sinu da mu je kijavicu preneo princ lično, našalio se glumac.

Glumac je poželeo da vidi i kraljevsku gardu, ali nije baš bio zadovoljan pogledom.

-Ne volim to da govorim, ali da smo bili u Americi, dobili bismo VIP propusnice, ali to ovde nije bio slučaj. Stajali smo na ulici okruženi hiljadama turista, jedva smo videli kapiju kraljevske britanske vojske- rekao je pomalo razočaran glumac.

Sam and Violet

A photo posted by Ben Affleck Jennifer Garner (@benaffleck_) on Jun 13, 2016 at 11:46pm PDT

Inače, holivudski glumac tvrdi da najmlađi sin misli da je on najbolji tata na svetu jer glumi betmena, kao i da stalno brine za očevu bezbednost. – Stalno me upozorava da se čuvam Džokera – kaže Ben.

Glumački par Dženifer Garner i Ben Aflek rastali su se 2015. godine,a imaju troje dece ćerke Vajolet (10) i Serafinu (7) i sina Semjuela (4).

Komentari. (0)

Loading