Porodica na okupu: Đokovići proslavili 30 godina braka

Autor:

30.11.2016 23:13

Foto:

Foto:



Srđan i Dijana Đoković večeras obeležavaju veoma važan jubilej. Naime, roditelji našeg najboljeg tenisera slave 30 godina bračnog života.

Iako se bračni par Đoković u medijima uvek spominje vezano za Novaka, Dijana je uvek naglašavala da pored teniskog asa, ima još dva sina - Marka i Đoleta.

- Imam ja i Marka i Đoleta, supruga sam, ne radi se samo o Novaku. Možda sam ja ta koja najviše nastoji da budu čvrsto na zemlji, da ne polete, da kanališemo emocije. Nisam mogla ni da pomislim da će to ovako biti, ali desilo se. Novak je to što jeste i srećni smo i ponosni. Otac Srđan je birao ime prvencu Novaku, a Marku stariji brat i teniski šampion Novak. Đorđu sam ja birala ime. Moćno mi je delovalo Đorđe Đoković, znate ono iz crtanog filma "paziću ga, maziću ga i zvaću ga Đole". Novak ima svoj put, a Marko i Đorđe ga još traže. Teško breme nose, sami su želeli na tenis, iako bi im možda lakše bilo da su u nekom drugom sportu - izjavila je jednom prilikom.

Njihovi sinovi, Marko, Đole i naravno Novak sa Jelenom došli su na proslavu koja se održava porodičnom restoranu "Novak", kako saznaje Blic.

A ovaj, za njih važan dan, provešće i u društvu najbliskih prijatelja, među kojima su naravno i Jelenini roditelji Miomir i Vera Ristić, kao i glumac Milan Vasić.

- Kad vidim da se ljudi vole, pomislim da je vreme da se i ja oženim. Poštujem brak kao instituciju - rekao je glumac za Blic.

foto @micromaniak stilista @tijanazunic

A photo posted by Milan Vasic (@milan79) on Oct 23, 2016 at 6:48am PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading