Melina Džinović: Sve želje sam ostvarila u 2016. godini

Autor:

20.12.2016 14:41

Foto:

Foto:



Dizajnerka i supruga folk pevača Harisa Džinović nema nijedan razlog da ne bude nasmejana. U njenom emotivnom životu već godinama vlada harmonija i bračni sklad sa poznatim pop pevačom, a sreću im upotpunuju njihovo dvoje dece Đina (13) i Kan (12).

Njene haljine  iza kojih stoji brend “Hamel”, nose i holivudske dive Šeron Stoun i Sofija Vergara, pa Melina sa pravom može da kaže da iza sebe ostavlja više nego uspešnu godinu.

Melina Džinović: Volela bih Harisa i bez brkova

- Nemam više želja.Previše želja sam u 2016. ostvarila. Ovo je bila perfektna godina. Ni trenutak ne bih zaboravila. Da mi sledeća godina bude kao pola ove, ja ću biti presrećna. -rekla je Melina za "Blic".

Da je srećna i ispunjena Melini se vidi i na licu - ona jednostavno blista, ali i jedna je od onih žena koje dom ne napuštaju bez šminke.

Melina Džinović: Moji su se protivili braku sa Harisom

-Uvek sam našminkana.  Ja zaista volim šminku i 90 odsto vremena  izgledam kao što imate priliku i da vidite. Iako sam kod kuće jako retko kod kuće, tada nosim trenerke kao i sav normalan svet -rekla je lepa supruga Harisa Džinovića.

 

Komentari. (0)

Loading