Nataša Bekvalac: Brinem kakva ću biti majka kada Hana bude u pubertetu

Autor:

23.12.2016 18:09

Foto:

Foto:



Nataša Bekvalac dočekaće novu 2017. godinu pred beogradskom publikom, a u susret najluđoj noći sumirala je prethodnu godinu kako na poslovnom tako i na privatnom planu, i otkrila svoje želje za narednu.

-Volela bih veliki koncert u Beogradu. Volela bih da Hana bude dobra kao i dosad, jako mi je stresan period u koji ulazi. Pretpubertetsko stanje, baš se bojim. To mislim da je boljka svih majki. Kako ću da se postavim, da li sam dovoljno fleksibilna, da li sam stroga. -priznaje Nataša.

Lepa pevačica, koja je s razlogom najponosnija na svoju naslednicu, pričala je i o tome ko je najstroži prema Hani, ona Danilo ili Ljuba.

-Kako se namesti. Model mojih roditelja je "uvek smo na istoj strani i sve što imam da ti kažem reći ću ti kasnije, ne pred decom". Mi nismo ni osetile da oni drugačije misle. Toga se i držimo i Ljuba i ja, koji smo porodica, i Danilo i ja. Danilo često misli da ja preteram u nečemu. Ali kada smo zajedno, on uvek kaže: "Moraš da slušaš mamu." A posle mi kaže da popustim. Ali, Danilo je taj koji je popustljiv. On ne provodi toliko vremena s njom kao ja, pa je onda normalno da je opušteniji. On joj daje sve da jede, a kod mene ne može "mek“, ne može prženo... Onda ja ispadam babaroga! Pre neki dan prolazim pored nje a ona mi salutira. Na moje "Hana, šta ti je", ona opet. Pitam da li su to neke nove fore, a ona kaže: "Tako vojnici pozdravljaju Hitlera." I ja se zgranem: "Je l‘ to ona meni rekla da sam Hitler , ispričala je Nataša zanimljivu situaciju iz porodičnog doma.

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Nov 16, 2016 at 2:03am PST

Komentari. (0)

Loading