Jagoš Marković

Bio je njena najveća ljubav, razvod je teško podnela: Ova naša glumica je bivša žena Jagoša Markovića

Autor:

23.09.2023 10:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Bivša supruga Jagoša Markovića je glumica koju svi dobro znates



Beogradska pozorišta juče su doživela ogroman gubitak. U pedeset osmoj godini života preminuo je istaknuti reditelj Jagoš Marković, kako se sumnja od posledica infarkta.

Proslavljeni reditelj život je izgubio u porodičnoj kući u Crnoj Gori, odakle je poreklom. Privatni život čuvao je daleko od javnosti, te malo ko zna ko je bivša supruga Jagoša Markovića.

Ata Images

 

Ono što nije tajna jeste da ima dve odrasle ćerke koje je smrt oca duboko pogodila, te su odmah pošle put Boke kako bi preuzele očevo telo. A ono što se već i zaboravilo u medijima jeste da je Jagoš bio nekoliko godina u braku sa glumicom Vanjom Milačić.

Ata Images

 

Njih dvoje su se razveli 2006. godine, a ona je godinu dana posle toga uplovila u romansu sa advokatom Božom Prelevićem, ali je o reditelju uvek govorila u superlativu.

- Nismo se slagali oko nekih stvari. Zamolio me je da napustim stan, što sam i učinila. Ovo je bolno, suviše teško iskustvo za mene da bih javno govorila o detaljima koji su ionako važni samo njemu i meni. Situaciju mi otežava činjenica da tog čoveka još uvek volim.

Ata Images

 

Za mene će on uvek biti jedinstven, neponovljiv. Pamtiću ga kao blagog, šarmantnog, duhovitog, romantičnog, nepredvidljivog, maestralnog kreativca. Otkrio mi je mnoge profesionalne i životne tajne koje bi zauvek ostale skrivene da nisam imala sreću da živim s njim.

Jagoš je moja najveća ljubav, nikad to neću kriti. Verovatno i najlepša stvar koja mi se dogodila u životu - rekla je šarmantna glumica tada za "Gloriju".

Pročitajte Smrt je došla iznenada - Preminuo reditelj Jagoš Marković

Dobitnik je je brojnih prestižnih nagrada, a za njega je najveća nagrada bila to što su njegove predstave bile dugovečne, a sala za svako izvođenje puna.

Reditelj Jagoš Marković je režirao brojne predstave: Pokondirena tikva, Gospođa ministarka, Pepeljuga, Figarova ženidba…

Komentari. (0)

Loading