Kraljica Elizabeta

Poslednja fotografija: Trag na ruci ukazao na smrt

Autor:

09.09.2022 12:30

Foto:

Foto:

Dva dana pre smrti kraljica Elizabeta uslikana je poslednji put, tokom susreta sa novom britanskom premijerkom Liz Trus, a trag na ruci ukazivao je na konačan kraj



Britanska kraljica Elizabeta preminula je juče u 97. godini života. Dok se ceo svet oprašta od monarha sa najdužom vladavinom, ne prestaje da se priča o poslednjoj fotografiji kraljice. Na njoj je uočen trag na njenoj ruci koji je, nažalost, ukazao na smrt.

Pročitajte Tragedija na kraljevskom dvoru: Njen odlazak ostavlja veliku prazninu

Koliko u utorak, kraljica Elizabeta sastala se sa novom britanskom premijerkom Liz Trus, a ekspert za kraljevsku porodicu, novinarka Danijela Elser, analizirala je taj susret i tom prilikom zabeležene fotografije koje su još tada izazvale opštu zabrinutost.

Getty Images

 

- Ono što je prvo primećeno je da je koristila štap za hodanje u zatvorenom prostoru, što je bilo veoma neobično, jer se svom težinom oslanjala na njega. Takođe, jasno se videla velika modrica na desnoj ruci kraljice Elizabete, što se naziva “senilna purpura” i nastaje na koži kod veoma starih ljudi.

Getty Images

 

Danijela Elser je istakla, da to nije bio prvi put ali da je tada Elizabeta bila znatno boljeg zdravstvenog stanja.

- Ovo nije bio prvi put da se pojavila ovako, sa velikim mrljama koje su jasno vidljive na njenoj ruci . Slične mrlje su se mogle videti i 2019. godine, tokom njenog sastanka sa kraljicom Ranijom i kraljem Abdulahom.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading