I ona je bila lepotica

Ko je bila prva supruga Ognjena Amidžića i zašto je taj brak pukao

Autor:

13.07.2022 19:15

Foto:

Foto:

Ognjen Amidžić pre Danijele bio u braku sa koleginicom Milicom



Ognjen Amidžić pre Danijele bio u braku sa koleginicom Milicom. Voditelj je pre braka sa manekenkom, koji je trajao deset godina, bio u braku sa dve godine mlađom koleginicom Milicom Marković, koja je tada takođe radila na TV Pink. Kasnije je bila portparolka jedne domaće kompanije. 

Par se upoznao i zaljubio na televiziji, u braku su bili četiri godine, a zanimljivo je da, iako je on u nekoliko navrata pokušavao da je veri, na kraju ona zaprosila njega.  

- Bio sam na turneji sa "Flamingosima" i Milica mi je poštom poslala verenički prsten koji je sama odabrala i kupila. Ostalo mi je samo da joj ga svečano predam kad se vratim. Pre toga sam joj nekoliko puta rekao da bih voleo da se uda za mene. Za to mi je inspiracija dolazila obično u vreme večere. Ona skuva špagete i svečano postavi sto, a ja, čim sednem, počnem da je zasipam izjavama ljubavi. Uvijeno sam je prosio najmanje sto puta i na kraju je ona napravila odlučujući potez.

Pročitajte: Neprepoznatljiv- Ognjen Amidžić promenio lični opis

Zoran Buđić

 

Venčali su se 24. juna 2006. godine u manastiru Kaona kod Šapca, a nekoliko dana kasnije u Beogradu su proslavili svoju sreću u jednom restoranu sa čak tri stotine zvanica.

Ognjen je otkrio da je oduvek želeo da se mlad oženi. 

- Davno sam sebi utuvio u glavu kako bi trebalo da se oženim do tridesete godine i to sam ostvario. U tom momentu želeo sam venčanje, jer sam pronašao pravu osobu s kojom sam bio u vezi tri i po godine i to je bila prava odluka. Prepoznao sam da je Milica ta, takve stvari se prosto osete, ljubav je nemoguće objasniti, jednostavno se dogodi.

Mada Milica nije od onih žena koje ne bi mogle da žive ako ne pridikuju muževima i veruju da dobijaju na ceni ako ih stalno uče pameti, ipak mu s vremena na vreme mu očita bukvicu.

- Grdim ga zato πto sve obaveze svaljuje na mene. Glavni je krivac što u stanu imamo samo dve stolice iako smo se uselili pre godinu dana. Pošto ja radim sve drugo, njemu sam prepustila uređenje enterijera, ali on ni sa tim nije u stanju da se izbori- otkrila je tada Milica.

Nebojša Babić

 

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading