Neprepoznatljiv: Ognjen Amidižić promenio lični opis

Autor: Gloria.rs

27.08.2021 12:19

Foto: Luka Šarac

Poput mnogih svetskih i domaćih zvezda i TV voditelj Ognjen Amidžić ofarbao je kosu u plavoTelevizijski voditelj Ognjen Amidžić odlučio je da promeni boju kose. Nakon svetskih zvezda predvođenih Dejvidom Bekamom i domaćih, među kojima su Saša Kovačević, Filip Živojinović i Darko Lazić, timu koji nosi plavu kosu sada se pridružio i autor emisije “AmiG Show”.

Pročitaj i Vežbe u plićaku: šta Ognjen Amidžić radi sa Uragankama (Foto)

Ognjen je poželeo da iskorači iz zone komfora i proba nešto novo, kada je njegov izgled u pitanju, a finalni rezultat predstavlja svojevrsni kontrast njegovoj markantnoj crnoj bradi.

Instagram screenshot @ognjenamidzic

 

Iako potpuno neočekivana promena Ognjena Amidžića, zbog koje je skoro pa neprepoznatljiv, naišla je na prijem kod njegovih pratilaca na instagramu.

Instagram screenshot @ognjenamidzic

 

Bilo je i onih koje je iznenadilo to što je Ognjen poklekao pred trendom, pa ipak, voditelj je bio primoran da to učini jer je izgubio opkladu od supruge Danijele koja je kao uslov postavila pred njega ovaj izazov. Uz nove fotografije na instagramu, iz vožnje, duhovito je prokomentarisao da liči na Đorđa Davida i Bilija Ajdola. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading