Razgolićena zečica

Uvek na granici provokacije: JK se razgolitila na Veliki petak

Autor:

22.04.2022 11:15

Foto:

Foto:

Jelena Karleuša u neobično razgolićenom izdanju pred Uskrs



Od Jelene Karleuše smo navikli da nas šokira i izjavama i svojim stajlingom, što je ona učinila i ovoga puta. Ona dobro zna kako da zaseni sve i da uvek bude u centru pažnje.

Ovoga puta ona je napravili mini-fotosešn u svom dvorištu. Obukla je veoma mali i uzak kupaći i pozirala sa zečjom glavom.

Sada je najseksepilnija domaća pevačica, a kako je Jelena Karleuša izgledala sa 17 godina, jedan detalj ne prestaje da se komentariše

Instagram

 

Druga slika je dosta izazovnija jer je poza u kojoj se slikala malo neprimerena s obzirom na današnji veliki praznik, Veliki petak. No, kako ona kaže, imala je jak razlog za sve ovo, a to je: poslati poruku ljudima da ne jedu meso za praznike:

Pročitajte i: Sve naše poznate zvezde ih imaju - Ove cipele su hit proleća

Instagram

 

- Za ovaj Uskrs pokažite milost prema životinjama, pogotovo ako za sebe tvrdite da ste vernici, da ste dobri ljudi i da volite životinje! U ime Boga u kog verujete ne sme ništa da se ubije. Vera je ljubav, vera je milost i praštanje, vera je nova nada A NE UBIJENA ŽIVOTINJA U TANJIRU. Na ovoj planeti koja god sila da ju je naplavila, svi imaju pravo na život - napisala je pevačica.

Hoćete li je poslušati?

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading