Sve naše poznate zvezde ih imaju: Ove cipele su hit proleća

Autor:

12.04.2022 11:45

Foto:

Foto:

Ove cipele su hit proleća i viđaćemo ih često na ulicama grada



S dolaskom vala trendova za ovu godinu primetili smo povratak brojnih komada koji su obeležili 70-te i 90-te, a među kojima su i platforme! I nose i ih gotovo sve naše zvezde.

Od kolekcija proljeće/leto do jeseni/zime, modernizovane platforme mogu se pronaći u različitim oblicima: visoke duge čizme, sandale zatvorenih prstiju, pa čak i voljene patike. Prošlogodišnja revija Versacea obilovala je upravo ovim komadom, a sada su i ostale luksuzne kuće poput Valentina, Balmaina, Bottege Venete, prihvatile ovaj trend obuće.

Jelena Karleuša je među prvima ponela ovaj trend još prošle godine. Ona se odlučila za ružičaste Versace platforme i izabrala monohromatski look.

Pročitajte i: JK u plavom stigla u sud - Drama između supružnika se nastavlja

Instagram

 

Roze boja je jedan od glavih trendova sezone, pa je tako Valentino revija bila sva u ovoj boji, osim pokojih crnih komada. A kad smo kod crne boje i Valentina, upravo je nju Milica Pavlović odabrala za sinoćnju promociju svoje nove pesme.

Pročitajte i: Da nije preterala - Milca Pavlović ima novi imidž

Instagram

 

Naša influesneka Dunja Jovanić odabrala je Versace u lila boji.

Pročitajte i: Ako ikada budem dobra majka, to će biti zbog tebe - Oproštaj Dunje Jovanić od koga zastaje dah

Instagram

 

Svetska influenserka Tamara Kalinić zapravo je bila prva koja je nosila ove platforme na Versace reviji prošle godine, od tog trenutka je krenula svetska opsesija ovim trendom. Ona je u celom Vesace looku u Milanu.

Pročitajte i: Kim Kardašijan pohvalila stil naše devojke - Evo o kome je reč

Instagram

 

Platforme možete nositi na bezbroj načina: sa mini suknjama, haljinama, oversize pantalonama ili jednostavnim farmericama. Izaberite nijansu koju možete da ugradite u svoj postojeći ormar, recimo plavu, zelenu ili crvenu. Pomešajte i uskladite sukobljene i komplementarne nijanse koristeći spektar boja da biste stvorili složen i intrigantan izgled. Čak i umetanje drugih epoha mode u miks deluje kao san – usmerite look inspirisan Pjerom Kardenom iz 60-ih ili se odlučite za retro pantalone iz 70-ih za pravi obrt.

Platforme možda nisu najlakša vrsta obuće, ali su svakako udobnije za vaša stopala od običnih cipela sa štiklom, razmislite o tome prilikom izbora pri kupovini.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading