Siniša ujedinio Italiju: Emotivna poruka od velikog protivnika

Autor:

05.04.2022 12:50

Foto:

Foto:

Srpskom treneru Siniši Mihajloviću, kojem se vratila bolest koju je jednom uspešno pobedio, rivali uputili moćnu poruku podrške, pokazavši da su svi ujedinjeni u jednom



Fudbaleri Bolonje, kluba čiji je Siniša Mihajlović aktuelni šef stručnog štaba, gostovali su Milanu na San Siru, u okviru meča italijanske lige. Tom prilikom, FK Milano pokazao je da nije zaboravio svog nekadašnjeg trenera, a sada rivala, pa su mu pružili podršku u borbi sa leukemijom, pokazavši da su svi ujedinjeni u jednom - želji za ozdravljenjem.

Pročitaj i - Tužne vesti stižu iz Italije: Zdravlje Siniše Mihajlovića ugroženo

Tako je na stadionu osvanula moćna emotivna poruka upućena srpskom fudbalskom stručnjaku koji se bori sa teškom bolešću:

Instagram

 

- Napred Siniša! Familija rosonera je uz tebe - pisalo je na semaforu.

Siniša Mihajlović je tokom svoje trenerske karijere predvodio i Milan, a navijači ovog kluba nisu zaboravili sve ono što je učinio za njihov tim. Gostujući igrači Bolonje su na utakmicu stigli bez trenera a meč je završen rezultatom 0:0.

Srpskom stručnjaku vratila se leukemija koja mu je prvi put bila dijagnostikovana pre dve i po godine kada je se uhvatio u koštac sa bolešću i uspešno prošao kroz ciklus lečenja.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading