Moj tata je superheroj: Emotivna poruka kćerke Siniše Mihajlovića

Autor:

01.04.2022 11:00

Foto:

Foto:

Kćerka Siniše Mihajlovića, Virdžinija, na instagramu je podelila njegovu fotografiju sa unukom Vjolante i jednom rečju opisala sa kakvim naporima se njen otac bori



Bivši fudbaler a sada trener Siniša Mihajlović (53) od utorka je ponovo u bolnici u Bolonji, gde se i prvi put lečio od leukemije. Kako su objavili italijanski mediji, pošto su metastaze vidljive samo na jednom mestu svi se nadaju oporavku, a Sinišina kćerka Virdžinija podelila je emotivan prizor na svom instagram profilu.

Pročitaj i - Ponosni deda: Prva Mihina fotografija sa unukom

Ona je na društvene mreže postavila Sinišu fotografiju, na kojoj se vidi kako provodi vreme sa unukom Vjolante, koju ju rodila u oktobru prošle godine.

 

 

- Vjolante, znam da ćeš se, kad porasteš, hvaliti da imaš dedu superheroja, kojeg mnogo voliš - napisala je Virdžinija na italijanskom jeziku.

Instagram screenshot @virgimih

 

- Bolest se vratila, moram da stanem sa poslom kako bih prošao novu rundu lečenja. Bolest je očigledno hrabra, kada je odlučila da se vrati. Za razliku od prošlog puta, sada sam mnogo spokojniji. Znam šta moram da radim i sada je situacija mnogo drugačija nego tada. Moram ponovo da budem hospitalizovan - izjavio je ove nedelje Siniša Mihajlović tokom kratke konferencije za novinare.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading