Podlivi ispod oka: Devojka prijavila Nikolu Rađena za nasilje

Autor: Gloria.rs

01.04.2022 11:34

Foto: ATA Images, Instagram

Foto: ATA Images, Instagram

Bivšeg vaterpolistu Nikolu Rađena jutros je policiji za nasilje prijavila emotivna partnerka, pevačica Milica RistićBivši vaterpolista Nikola Rađen navodno je jutros pretukao devojku, pevačicu Milicu Ristić, objavili su domaći mediji. Radnica jedne pumpe u opštini Stari grad u Beogradu prijavila je jutros u 4.45 sati da je Milica došla na tu pumpu i požalila se da ju je pretukao emotivni partner.

Pročitaj i - Potvrda ljubavi: Nikola Rađen u zagrljaju sa pevačicom (Foto)

Po dolasku policije, Nikolina devojka je policijskoj patroli ispričala da ju je posle kraće rasprave njen emotivni partner, Nikola Rađen pretukao, tačnije, zadao više udaraca u predelu glave i po telu. Ona ima vidljive povrede u predelu lica ispod levog oka u vidu otekline i crvenila, i rasekotinu donje usne u levom uglu. Na lice mesta izašla je i ekipa Hitne pomoći koja je Milicu uputili u Urgentni centar.

Boško Karanović

 

Kako su objavili mediji, Milica Ristić za sada ne želi da podnese prijavu za navedeni događaj.

Bivši vaterpolista Rađen nije odgovarao na naše pozive.

Instagram

 

Podsećanja radi, Nikola Rađen je prošle godine priznao da su on i pevačica u vezi, kao i da su započeli zajednički život. Tada je rekao i da je u njihovom odnosu sve sjajno i da je ponovo našao srodnu dušu.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading