Šamar, prijava, problemi: Jelena Karleuša prijavila Duška Tošića

Autor:

07.01.2022 13:40

Foto:

Foto:

Pevačica Jelena Karleuša prijavila je supruga Duška Tošića policiji za nasilje u porodici nakon što joj je lupio šamarPevačica Jelena Karleuša prijavila je danas supruga Duška Tošića policiji za nasilje u porodici. Jelena je prijavila Duška da joj je lupio šamar. Kako prenose domaći mediji, pevačica je odbila medicinsku pomoć, a policija sa Savskog venca je upućena na kućnu adresu.

Pročitaj i - A od Karleuše ni traga: Duško Tošić se prisetio kada je bio srećan

Ovo nije prvi put da je pevačica prijavila supruga policiji zbog porodičnog nasilja. Pre dve godine Jelena je optužila i policiji prijavila Duška da ju je tukao u njihovoj kući na Dedinju, ali se kasnije predomislila i nije želela da ga krivično goni.

Instagram

 

Policija je tada izašla na teren i obavila razgovor s njom. Međutim, Jelena nije želela da se zove Hitna pomoć niti da podnese prijavu protiv Duška. Policija je tada obavila razgovor i sa fudbalerom, koji je tvrdio da nije fizički napao pevačicu već da su razgovarali o braku jer imaju nesuglasice.

Instagram

 

Jelena Karleuša i Duško Tošić su se venčali 2008, kada su i dobili prvu kćerku Atinu. Godinu dana kasnije postali su roditelji još jedne devojčice, Nike.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading